Hátborzongató szörnnyé műttette magát a férfi, Anthony Loffredo: az orrát is levágatta

műtét szörny tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon elmerült a testmódosításokban a 32 éves Anthony Loffredo: szörnyszülött lett belőle. 

A 32 éves Anthony Loffredo kinézete semmire nem hasnolít, annyi testmódosítást végeztek már el rajta. A férfi szinte teljes teste ki van tetoválva, ezen felül kettévágatta nyelvét, levágatta az orrát és a füleit is. Saját bevallása szerint fekete földönkívülivé akart válni, egyesek szerint azonban szörnyszülött lett.

Természetesen implantátumok is kerültek a fejébe, hogy még kevsébé hasonlítson korábbi önmagára. A férfi büszke arra, ahogy kinéz, ez volt minden álma, és évek kellettek ahhoz, hogy ezt elérje. Olyan veszélyes módosításokra is vállalkozott, mint a szemgolyó tetoválása. Köztudott, hogy ettől akár meg is vakulhat az ember, de ez nem tántorította el a francia férfit céljától. Orra levágatásáért Barcelonáig utazott, ugyanis az országában tiltotta a törvény a műtétet - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.