Müller Péter: Az igazi szeretet elengedő, és sosem múlik el

Forrás: Shutterstock -
egoizmus bölcsesség ragaszkodás fanatizmus erőszak Müller Péter mohóság szeretet szerelem elengedés magazin hit elfogadás heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 456. rész.

Az egész világirodalom erről szól. A kettőt sokáig nem lehet megkülönböztetni. Mindkettő heves, magas lángon ég, intenzív, erős és megrészegít. A baj ott kezdődik, amikor az egoizmust nem tudja legyőzni, s a „légy az enyém!" birtokvágya nincs tekintettel a másikra, s nem tud megértő szeretetté átminősülni. Ez minden nagy élménnyel így van. A hitből így lesz fanatizmus, a jóakaratból erőszak, a ragaszkodásból pedig mohóság.

Az igazi szeretet elengedő, és sosem múlik el Forrás: Shutterstock

Az igazi szeretet ezekkel szemben elengedő, és sohasem múlik el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.