Összeroppant felesége halála miatt Csocsesz: "Sosem szerettem ennyire más nőt!"

feleség gyász Csocsesz koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal ezelőtt érkezett az a tragikus hír, mely szerint a zenész, Csocsesz felesége koronavírusban elhunyt.Családja egy üvegfalon keresztül búcsúzhatott el tőle.

58 éves korában kapta el a koronavírust Csocsesz felesége, aki bár 17 napig küzdött a kórral, végül sajnos elhunyt. Ruháit és személyes dolgait az összetört férjnek másnap el kellett hoznia a kórházból. Érhető módon a zenészt rettentően megviselték a történtek.

A mulatós zenészt többen is próbálják vígasztalni, köztük Bódi Guszti is, aki évek óta ismeri őt.

"Nyilvánvaló, hogy Csocsesz családjának a fellépések kiesése okozott nehézségeket, de ezek nem tépázták meg a szeretetüket. Több évtizede élt együtt Gyöngyikével. Jóban-rosszban kitartottak egymás mellett. Csocsesz egy rendkívül odaadó családapa és férj. Akárhova mentünk, mindig a szeretteiről beszélt. Elmondta, amikor disznót vágtak, amikor együtt főztek. Annyira összekovácsolta őket a sok élmény, hogy nem is csodálkozom azon, hogy a gyász súlya alatt összetört. Bármiben számíthat ránk, de mostanában nem szeretnénk őt zavarni. Természetesen írtunk neki részvétüzenetet, amire válaszolt. Most nyugalomra van szüksége" – mondta Bódi Guszti a lapnak, aki azt is hozzátette, hogy az elmúlt időszak megmutatta, melyek is az igazán stabil házasságok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.