Tóth Vera őszintén elmesélte, hogyan kapta el a koronavírust

Tóth Vera koronavírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera kendőzetlen őszinteséggel mesélt egy Facebook-posztban arról, hogyan kapta el a koronavírust, és hogyan élte meg a betegséget. 

(...)"Tudtam, hogy korai még "jazzoskodni", tehát közvetlenül a vakcina beadása után rögtön azt hinni, hogy már védett vagyok, hülyeség, mert még nem voltam az, mert csak a második vakcina után két, három héttel kezd alakulni az teljes immunválasz. Tehát én még nem élveztem védettséget az első szuri után, ezért a megfelelő (ffp2-es) maszkban, (mostanában dupla maszkot hordtam) szabálybetartással érkeztem. A szabálybetartás felelősségét fontos feladatnak tartom, ebből sosem engedtem, de mégsem volt elég az elővigyázatosság, megfertőződtem.

Négy-öt nappal a munka után egyik pillanatról a másikra rámjött egy olyan rosszullét, amit még sosem tapasztaltam. Vacogtam, fájt mindenem, hőemelkedésem volt (8 éves korom óta nem volt) mintha kiütöttek volna egy totális k.o-val. Nem tudtam mást csinálni, csak aludni és vízszintes állapotban lenni. Házhoz jött a tesztelés, aztán pozitív lettem, de nem lepett meg, hisz a betegség fogalmát nemigen ismertem életem során, tehát ezekkel a tünetekkel biztos voltam benne, hogy covidos vagyok. Úgy éreztem, mintha egy ALIEN úszkálna a testemben, tetőtől talpig, aki néha azzal viccelt meg, hogy majdnem megfejeltette velem a falat, vagy a padlót, annyira elszédített" - írta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.