Már a halálra készült a covidos színésznő, hetekig súlyos állapotban volt

Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
betegség Salma Hayek koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak most mesélt arról Salma Hayek, hogy hetekig feküdt otthon súlyos állapotban a koronavírus miatt. Orvosa könyörgött, hogy menjen kórházba, de a színésznő azt válaszolta, inkább otthon hal meg.

Salma Hayek eddig nem beszélt arról, hogy elkapta a koronavírust, és majdnem belehalt. A színésznőt sokan támadták amiatt, hogy egy egzotikus szigeten töltötte családjával a karantént, ám azt senki sem tudta, milyen borzalmas hetek vannak mögöttük.

Salma Hayek élet és halál között lebegett. Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang


Szerencsére a nyolcadik héttől szinte csodával határos módon javulni kezdett az állapota, és szép lassan felépült. Ezután fogta a családját és elutaztak, hogy távol legyenek mindentől, és kiheverjék ezt a borzalmas időszakot.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.