Megműtötték a magyar színészt, de újabb operáció vár rá

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
szemműtét Harsányi Gábor szürkehályog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harsányi Gábor vezetés közben vette észre, hogy baj van a látásával. A színész már túl van a szemműtétén, de azóta kiderült, a másik szemét is operálni kell. 

"Miután kiderült, hogy a szürke hályog miatt rossz a szemem, nem volt kérdés, hogy vállalom-e a műtétet. Bevallom, kicsit féltem a végeredménytől, de nagyon jó döntésnek bizonyult, mert rengeteget javult a látásom" - mondta el Harsányi a Borsnak.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Folyamatosan járok kontrollvizsgálatokra, és abban maradtunk az orvosommal, hogy amennyiben a látásom tovább romlik, a másik szememen is kicseréli a lencsét. Egyelőre nem vészes a helyzet, arról nem beszélve, hogy néhány nap pihenést igényel, így meg kell találni ennek a megfelelő időpontját" -tette hozzá a színész.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Ez is érdekelhet: Harsányi Gábort megihlette a koronavírus: új dologba vágta a fejszéjét

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.