Így van Kárász Róbert a 4 méteres zuhanása után: "Van fájdalmam, emelni sem tudok"

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Kárász Róbert zuhanás baleset állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárász Róbert egy rossz mozdulat miatt zuhant 4 métert, és habár mára már jobban van, még vannak fájdalmai. 

Egy hónappal ezelőtt szenvedett balesetet Kárász Róbert, aki egy rossz mozdulat miatt került kórházba. A műsorvezető négy méter magasról, egy parasztház padlásteréről zuhant le, és bár egyetlen csontja sem törött, pokoli kínok gyötrik. "Olyan volt, mint egy örökkévalóság, és lepergett előttem az életem filmje" - mondta korábban a balesetről. Mostanra szerencsére már jobban van, de még mindig nem épült fel teljesen.

Kárász Róbert még nincs teljesen jól a balesete után Fotó: Polyák Attila/Origo

"Szerencsére a kötést elhagyhattam, igaz, a csuklómat még védenem kell, abban ugyanis a porcok csúnyán sérültek. Még van fájdalmam, emelni sem tudok, nem tudok például lecsavarni egy kupakot, de a lelkemnek már nagyon jót tesz, hogy nincs felkötve a karom" - mondta a Blikknek.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.