Akkor sem kell lemondani a hancúrozásról, ha a gyerekek otthon vannak - ezeket ajánlja a szakértő

Forrás: Shutterstock -
szex szexuális élet szülők szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha nehéz szülőnek lenni, főleg, amikor az ember kedvet kap a jó kis szeretkezéshez, de a gyerekek otthon nyüzsögnek. A szexszakértő szerint erre is van megoldás.

Mistress Sandy szerint, ha a gyerekek is otthon vannak, akkor minden lehetőséget meg kell ragadni egy jó kis hancúrozásra. A szexszakértő szerint ez felfrissíti a szexuális életünket, hisz kénytelenek vagyunk kreatív és kalandos megoldásokat találni. Azzal azért vigyázzunk, hogy ne zárjuk be az ajtót, mert a gyerekek kíváncsi természetűek. Helyette legyünk inkább csendben, ami önmagában is izgató lehet - írja a Daily Star.

Ha a gyerekek is otthon vannak, akkor minden lehetőséget meg kell ragadni egy jó kis hancúrozásra. Forrás: Shutterstock

Sandy szerint az a kulcs, hogy az ember nyitott és bármikor hajlandó legyen egy jó kis kufircra. A mai világban, amikor egyre többen dolgoznak home office-ban, a legtutibb megoldás, ha úgy intézzük, hogy mindketten otthon legyünk, amikor a gyerek épp iskolában van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.