Évek óta hatalmas fájdalmakkal él Young G Béci: "Az egész testemben jelen van"

egészség fájdalom Young G Béci Van életünk
A Life TV Van életünk! című műsorában beszélt arról Young G Béci, hogy évek óta hatalmas fájdalmakkal él, ami megkeseríti a mindennapjait.

"Négy és fél éve fájdalom van a testemben. Most a lábamon jön ki, de egyébként az egész testemben jelen van. Négy és fél éve nincsen egy fájdalommentes percem, egy napom, semmim. Attól függetlenül, hogy élem az életem, és csinálom a dolgaimat, attól függetlenül össze kell szorítanom folyamatosan a fogamat, mert fáj. (...) Három és fél évig folyamatosan jártam orvoshoz, a természetgyógyásztól elkezdve az orvosokig, a spirituális vonalat, mindent kipróbáltam. Most vagyok abban az állapotban, hogy nincs kedvem. Nincs kedvem elmenni vérvételre, úgysem fog segíteni" - mondta elkeseredetten a rapper.

Young G Béci folyamatos fájdalmakkal küzd LifeTV

Béci szerelme, Norina mindent megtesz párjáért, ha kell a talpát masszírozza, hogy enyhítse szenvedéseit.
"Végigkísértem a fájdalmai fokozatait. Van amikor kevésbé fáj neki, és van amikor nagyon-nagyon fáj. Főleg akkor, ha nem pihen, akkor nagyon nagyon szokott neki fájni" - mondta Norina, aki komoly műtéten esett át nemrégiben.

Béci korábba azt nyilatkozta, hogy az orvosok nem tudják, mi a baja, már gyanakodtak bélgyulladásra és autoimmun betegségre is.

TÜNETKERESŐ

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.