Zalatnay Sarolta koponyaműtét Zalatnay Cini kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta sosem kábítószerezett, pedig sokszor megtehette volna. Egy gyerekkori koponyaműtétnek köszönhetően tudott nemet mondani a szerekre.

Zalatnay Sarolta többször is a kábítószer után nyúlhatott volna a karrierje során. Miután megnyerte a Táncdalfesztivált 1967-ben, Londonba utazott, ahol együtt bulizott a legnagyobbakkal. Jimi Hendrix barátnőjével és Janis Joplinnal is együtt lakott egy ideig. Cini azonban ellenállt a tudatmódosító szereknek. Azt mondja, nem azért, mert olyan nagyon erős volt, hanem félt.

Zalatnay Sarolta gyerekkorában koponyaműtéten esett át Life TV

"Hatéves koromban állandóan be volt gyulladva a mandulám, amit emiatt nem tudtak megműteni. A genny már elkezdett az agyamba felvándorolni, ezért kellett megműteni. Leborotválták a hajamat, majd a fülem mögött két ponton meglékelték a koponyámat. Akkoriban még éterrel altattak. Borzasztó volt, elájulsz, hánysz, rosszul vagy tőle. Nem tudom, mi lett volna, ha ez nem így történik. De annak dacára is ellenálltam a bulikban a szereknek, hogy akkoriban Joplin volt a legnagyobb ideálom" - mesélte Cini a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.