Kényszerpihenőre küldték az orvosok Gergely Róbertet: nem árulja el, mi a baj

Forrás: FEM3 Café -
pihenés orvos Gergely Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergely Róbert egy időre elbúcsúzott a közönségétől, ugyanis orvosai tanácsára szünetet tartott. Az egészségével volt baj, de pontosan nem árulta el, hogy micsoda. 

Gergely Róbertet a közönség szeretete élteti, egy időre azonban el kellett búcsúznia a rajongóktól, ugyanis az orvosok kényszerpihenőre küldték. Nem volt minden rendben az egészségével, ezért kellett lassítania a tempón, de már nagyon várja, hogy júliusban újra színpadra álljon.

Gergely Róbert pihenésre kényszerült Forrás: FEM3 Café

"A munkával most vigyáznom kell, mert különböző egészségügyi gondokkal kellett megküzdenem az elmúlt fél évben, amik intő jelek voltak számomra. Megbeszéltük a szeretteimmel, hogy visszaveszek a tempóból, hiszen nem vagyok már fiatal, ropogós csitri, benne vagyok egy bizonyos korban, amire oda kell figyelni. Felértékelődött az egészség és a szabadidő. Egy ideig kényszerpihenőre voltam ítélve. Akadtak problémáim, amik lelassítottak, és volt, hogy orvosi segítségre szorultam. 64 éves vagyok, ebben a korban oda kell figyelni az egészség megőrzésére, a test karbantartására. De minden rosszban van valami jó, mert kiderült, hogy sokan szeretnek, és nemcsak a közönségre gondolok, hanem a kollégáimra is, akik féltettek és vigyáztak rám, segítettek, támogattak. Nagyon jólesett, hogy ekkora szeretet vett körül. Sajnos, az ember a fejében és a cselekedeteiben nem veszi észre a kort, de tudomásul kell vennem, hogy nem fiatalodom" - mondta a Borsnak Gergely Róbert, aki a júliusi visszatérésére készül.

"Most az előkészületei folynak, izgalmas nyaram lesz. A pályafutásomat Pécsett kezdtem, július másodikán egy nagy koncertet fogok adni a nyári színháznak. Tavaly ünnepeltem a 30 éves jubileumomat, ezt a koncertet hívták meg oda is. Várom a találkozást a régi közönségemmel, akik velem együtt korosodtak meg. Elkészítettük a Csipkerózsika mesemusicalt gyerekeknek, remélem, ezzel is sok helyre eljutunk a következő időszakban. Tavasszal pedig megcsináltuk Petőfi Sándor, A helység kalapácsa elbeszélő költeményét, nagyon szórakoztatóra sikerült. Szolnoki Péter írta a zenéjét" - árulta el az énekes, aki korábban azt fájlalta, hogy már nem rajongják körbe a hölgyek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.