Révész Sándor köszöni szépen, jól van - A stroke-on átesett zenész születésnapján üzent a rajongóinak

Forrás: Lounge Group -
agyi infarktus betegség Piramis agyvérzés Révész Sándor stroke üzenet egészség Piramis zenekar születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ország aggódott a Piramis együttes frontemberéért, amikor márciusban stroke-ot kapott. Az énekes betart minden utasítást a gyúgyulás érdekében.

A 69. születésnapját ünneplő énekes korábban elmondta, hogy elhanyagolta magas vérnyomását, ezért kaphatott stroke-ot. Ám most már odafigyel magára és az egészségére. A rehabilitáció még tart, de Révész Sándor mindent megtesz a mielőbbi, teljes gyógyulásért.

Révész Sándor Forrás: Lounge Group

A jelenleg Ausztriában pihenő ikon születésnapján üzent rajongóinak:

„A sorsom éppen egy Melk nevű ausztriai településre vezérelt. Éppen a születésnapomkor, és talán ettől teljes és tökéletes ez a nap, ez a pillanat. Egyedülállóan exkluzív apátságáról híres ez a hely, és én valósággal gyönyörködöm benne. Ugyanakkor odafigyelek magamra, és örömmel élem meg a mindennapi tornák rendjét. Ajándék ez az út számomra, Lunz am See gyönyörű fekvésű strandján, hatalmas hegyek ölelésében, tökéletes rendezettségben nagyon jól érzem magam..." - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.