Rajongóit aggasztja Weisz Fanni kinézete: szerintük ezt abba kéne hagynia

vékony diéta Weisz Fanni sovány fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal jeltolmács és modell a napokban járt fodrásznál és a végeredményt megmutatta követőinek is. A fotó alatt egymást váltják a dicsérő kommentek, azonban akadtak néhányan, akik szerint Fanni nem jó irányba halad és ideje lenne változtatni.

Fanni előszeretettel osztja meg élete pillanatait az Instagramon és előfordul, hogy lenge öltözékben jelenik meg a népszerű fotómegosztó platformon. Az oldalon 235 ezer követővel büszkélkedhet, akiket eddig több mint 3500 bejegyzéssel örvendeztetett meg. Legújabb fotóját látva viszont többen is aggódni kezdtek a modellért.

A fotókon ugyanis jól látszik Fanni alakja, és egyes kommentelők szerint a lány túlzásba vitte a fogyókúrát. Az egyikük kérleli is Fannit, hogy hagyja abba a diétázást, mert kezd nagyon sovány lenni – vette észre a Bors. A lány azonban látszólag nem foglalkozik a kritikákkal és örül annak, hogy haja kezdi visszanyerni egészségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.