Rúzsa Magdi drámai vallomása: szétnyílt a hasfala szülés után

Rúzsa Magdi szétnyílt hasizom szülés szétnyílt hasfal éneklés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekesnő februárban adott életet gyermekeinek. A két kisfiú és egy kislány minden gond nélkül jött világra, az énekesnő pedig rövid kórházi tartózkodás után hazatérhetett gyermekeivel. A szülés óta már hónapok elteltek, a babák pedig rendben cseperednek. A szülés után azonban nem ment minden olyan könnyen.

Az énekesnő nemrég arról vallott, hogy rettegett kilépni a kórházból, ugyanis sokáig csak ott érezte magát biztonságban a gyermekeivel. Nem tudta, hogyan boldogul majd három babával, és először, amikor sétálni vitte a piciket, sírva fakadt az utcán. A szeretteitől azonban akkora segítséget és támogatást kapott, hogy hamar túljutott a nehézségeken.

Nem ez volt viszont az egyetlen nehézség. Magdi, akinél 2021-ben nem volt népszerűbb előadó a rádiókban, nagy fájdalmakat élhetett át. A szülés után ugyanis szétnyílt hasfallal és szétesett rekesszel küzdött és talán még küzd ma is. Ez pedig jócskán megnehezíti számára az éneklést és koncertezést, azonban javában turnézik és ezt legfőképpen egy személynek köszönheti.

– írta Instagram-oldalán Rúzsa Magdi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.