Szívszorító fotó: egy 15 éves, halálos beteg kisfiú tartja karjaiban síró kistestvérét

Forrás: Shutterstock -
betegség fotó halálos betegség szívszorító rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrendítő fotó terjed az interneten. A képen egy fiatal testvérpár látható, ahogy egymást ölelik. Az egyikük zokog, míg a másik, az idősebbik csókolja öccse homlokát. A történet azonban végtelenül szomorú.

A 15 éves fiú saját kisöccsét kénytelen vigasztalni, ugyanis az orvosok közölték a fiúval, hogy kiújult a rákbetegsége, sőt elterjedt az egész testében. A kis Ian három éve harcol a betegséggel, és egy műtétet, valamint a kemoterápiát követően azt a hírt kapták a szülők, hogy gyermekük legyőzte a gyilkos kórt. Tavaly novemberben azonban leforrázta őket a diagnózis.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A kis Iannél ugyanis kiújult a csontrák, és az egész szervezetében elterjedt. Az orvosok már nem tudják megmenteni a gyermek életét, aki saját maga döntött úgy, hogy öccsével ő közli a hírt. Elnézést kért testvérétől, hogy nem tudja legyőzni a betegséget, de ígérte, a lehető legtöbbet kihozzák majd a hátralévő időből.

A fotót ide kattintva találjátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.