Szörnyű betegséggel küzd Dobó Ági: egy hónapja kínozzák a tünetek

Forrás:Dobó Ági/Instagram -
fejfájás betegség tünetek Dobó Ági gyógymód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő idei éve mesésen alakult, melyre már nyáron felkerült a korona, ugyanis szerelmével júliusban kimondták a boldogító igent és sor kerülhetett az esküvőre. Arra azonban nem volt felkészülve, hogy ősszel valami ledönti a lábáról.

Dobó Ági még szeptember közepén posztolt arról, hogy kisfia, Natan vélhetően hazahozott valami betegséget. A vírus ledöntötte a lábáról Ágit, aki több, mint egy hónappal később sem érzi sokkal jobban magát. Begyulladt már a füle, az arca, a torka és a mandulája is, állandó fejfájás gyötri, mely miatt már többször is a rosszullét kerülgette.

Dobó Ági Forrás:Dobó Ági/Instagram

Járt kivizsgáláson, szedett gyógyszert és kipróbált alternatív megoldásokat is, és bár jobbnak érzi a helyzetet, jónak mégsem mondaná. Igyekszik pihenni, de már szüksége volt a mozgásra, ezért elkezdett jógázni, melynek hatására érzi, hogy javul az állapota.

– írja posztjában Dobó Ági.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.