Kiderült, idén milyen típusú pornóra voltak a legtöbben kíváncsiak a Pornhub felhasználói

pornó pornófilm felnőttfilm Pornhub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pornhub közzétette kilencedik évértékelését, és a nézettségi statisztikán kívül az is kiderült, mire kerestek rá a legtöbben.

A Pornhub sajtóközleményéből kiderül, hogy a legnépszerűbb kereséseket gyakran a popkultúra és más, világméretű események is befolyásolják -írja az index euronews cikke alapján.

A Pornhub megállapításai szerint az idei trendek élén a valóságos pornó áll:

a Reality kategória 169 százalékkal nőtt, és a Top 20 kategória közé került, míg az Amatőr kategória népszerűsége enyhén, 19 százalékkal csökkent.

A statisztikák azt mutatják, hogy az emberek továbbra is az igazi házi pornóélményre vágynak: ehhez képest a Transznemű kategória 75 százalékkal nőtt, és a hetedik legnépszerűbb kategória lett világszerte.

A portál leggyakoribb keresőszava 2022-ben továbbra is a „hentai", vagyis a japán animepornó, amelyet nagyon szorosan követett a „japán".

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Ethan Miller

A top 5-ben szerepelt még a „MILF" (idősebb nő), a „leszbikus", valamint a „pinay" (filippínó nő) kifejezések.

A legnagyobb napi forgalmat továbbra is az USA hozza, a második az Egyesült Királyság. A harmadik helyen Franciaország áll, utánuk jön Japán, Mexikó, Olaszország, Németország, majd Kanada.

Az európai országok közül Németország töltötte a legtöbb időt látogatásonként az oldalon, átlagosan 10 perc 16 másodpercet. A Google Analytics adataiból a látogatók korára és nemére is fény derült: az első számú kategória 2022-ben változatlan maradt a férfiak és a nők esetében: „japán" a férfiaknál és „leszbikus" a nőknél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.