Csak húst eszik és vizet iszik az anyuka, aki az oroszlándiétát követi

Forrás: Wikipédia -
paleo-diéta diéta étrend reuma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai Mikhaila Peterson a fiatalkori reuma egyik ritka formájától szenvedett már hétéves kora óta, ezért fordult a különös étrend felé.

A csinos anyuka 2017 óta folytat kizárólag húsalapú táplálkozást, s azt mondja, ez volt élete egyik legjobb döntése. Mikhailának ízületi gyulladása miatt 17 éves korában két ízületpótlásra is szüksége volt, a műtét után pedig azt mondták az orvosok, hogy élete végéig gyógyszereket kell szednie, többek között Aderallt, nyugtatókat és immunszupresszánsokat.

A nő azonban képtelen volt ezt elfogadni. Tudta, hogy létezik természetes gyógyír is a problémáira, ezért először a szigorú paleoétrendet próbálta ki, aztán átállt a 100%-ban marhahúsalapú diétára. Inni csak vizet iszik, akár az oroszlánok, ez az új életmód pedig állítása szerint megszabadította minden szenvedésétől – írja az nlc.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.