TikTok-sztár lett a 23 éves lány, aki négyszer győzte le a rákot

fiatal lány daganat Tiktok rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alig 23 éves lány nagyon nehéz két évet tudhat maga mögött, ugyanis négyszer győzte le a gyilkos kórt.

Shell Rowe 21 évesen kapta az első lesújtó diagnózist, és nagyon nehéz két évet tudhat maga mögött. A fiatal lány épp akkor kapta a szörnyű hírt, amikor felvették egy kaliforniai filmrendezői tanfolyamra, és elkezdődhetett volna eddigi élete egyik legizgalmasabb fejezete.

A rémálom azzal kezdődött, hogy egy csomót talált a torkában, és a vizsgálatok után kiderült, hogy négyes stádiumú Hodgkin-limfómát diagnosztizáltak nála. Az intenzív kezeléseknek hála, meggyógyult, ám néhány hónappal később visszatért a rák. Ez a szörnyű rémálom még kétszer megismétlődött, és Shell két év alatt négy különböző rákdiagnózist kapott.

"A szokásos kemoterápiától kezdve a CAR T-sejtes terápián át az őssejt-transzplantációig és a klinikai kísérletekig mindenféle kezelésben részesültem. A legutóbbi egy őssejt-transzplantáció volt"

-mesélte a Mirrornak.

Shellt szerencsére negyedszer is gyógyultnak nyilvánították, és immár 10 hónapja gyógyult. A lány még akkor kezdett el a TikTok-ra videókat gyártani, amikor elkezdődtek a kezelései, és a videói hamar népszerűek lettek.

A követői imádják a pozitivitását és a humorérzékét, ő ugyanis élete legnehezebb pillanataiban is tudott nevetni. Emellett őszintén vallott a kimerítő kezeléséről, ami megnövelte a nézettségét, és most, két évvel később már 700 ezren várják a videóit - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.