"Úgy nézek ki, mint aki cápával harcolt" - Többször műteni kellett az Exatlon daganatos betegséggel küzdő sztárját

Forrás: Krizsa Timi/Instagram -
daganatos betegségek műtét Krizsa Tímea rák Exatlon
Ahogy arról mi is beszámoltunk, Krizsa Timi rákkal küzd. Az egykori exatlonost többször is műteni kellett, áttétet találtak nála.

Krizsa Timi az Exatlon után Svájcban próbált szerencsét. Amikor hazajött pihenni egy hétre, megnézette az egyik anyajegyet a comján, amit gyanúsnak talált. A gyanúja beigazolódott, vizsgálatok sora vette kezdetét. Az anyajegyet eltávolították Timi combjáról, de további beavatkozásokra is szükség volt, mert a daganat áttétet képzett a közeli nyirokmirigyekben.

Krizsa Timit többször is műteni kellett Forrás: Krizsa Timi/Instagram


"Három nyirokmirigyet távolítottak el a lágyrészből, illetve megint metszettek ki a combomon meglévő sebből is, ahonnan az anyajegyet eltávolították, mert a protokoll szerint meg kellett győződni afelől, hogy a nyirokban nincsen áttét. Most úgy nézek ki, mint aki egy cápával harcolt, de ez abszolút nem bánt, sőt büszkén nézek a hegeimre, mert a szövettani eredmény néhány napja megjött, és negatív lett. Harcos üzemmódban voltam több mint két hónapon keresztül, most a megkönnyebbülés áraszt el, viszont sokszor elérzékenyülök, mert eszembe jut, mennyire szerencsés vagyok, és mérhetetlenül büszke magamra, amiért ezt így végigcsináltam. Ezt a hitnek köszönhetem, végtelenül hálás vagyok a jó Istennek, hogy erőt adott ehhez" - mondta a Borsnak Timi, aki jelenleg a felépülésére koncentrál, és bízik benne, hogy ezután már csak kismamaként kell kórházba mennie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.