2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Szívszorító dolgokat közölt Bruce Willis állapotáról fiatal felesége, Emma Heming Willis

Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain -
frontotemporális Bruce Willis Emma Heming Willis demencia
A hollywoodi színész, Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis a közösségi oldalán mesélt szívszorító őszintességgel férje állapotáról, aki frontotemporális demenciával küzd.

Bruce Willis állapotáról családja februárban közölt szomorú hírt, ekkor árulták el, hogy a színész frontotemporális demenciával küzd. A sztár felesége azt is elmondta, hogy a betegség kezelési lehetőségei meglehetősen szűkösek. Ezt erősítette meg a legutóbb, mikor a közösségi oldalán mesélt a betegségről és a férje állapotáról.

Emma Heming Willis keményen dolgozik, hogy felhívja a figyelmet a frontotemporális demenciára, amióta férje, Bruce a diagnózist követően elhagyta színészi pályafutását. Az FTD Világhét támogatás kapcsán a 45 éves Emma egy videóban mesélt arról szomorúan, hogy férje betegségére "nincs gyógymód".

Szívszorító dolgokat közölt Bruce Willis állapotáról fiatal felesége, Emma Heming Willis Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain

A modell szerint ez "egy ok a sok közül", amiért létfontosságú felhívni a figyelmet a erre egészségi állapotra.

„Azért vagyok itt, hogy tudassam az értintett családokkal, hogy nincsenek egyedül, van megértés és remény az erős FTD-közösségünkben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.