Christina Applegate még soha nem beszélt ilyen nyíltan betegségéről

Christina Applegate-et kollégái segítették a Dead to Me forgatásán
Northfoto -
vallomás Christina Applegate szklerózis multiplex
Egy rendezvényen vett részt a súlyosan beteg színésznő. Christina Applegate vallomása szívszorító.

Christina Applegate a QVC Age of Possibility Summit rendezvényén beszélt betegségéről és annak fizikai és mentális következményeiről. A színésznő előadása a rajongóiból is mély érzelmeket váltott ki. 

 Christina Applegate
Christina Applegate visszavonult a Dead to Me harmadik évadának forgatása után 
Forrás: Getty Images

Christina Applegate már nem akar megfelelni senkinek

A színésznő többek között arról beszélt, hogy súlyos és gyógyíthatatatlan betegsége, a szklerózis multiplex miatt már nem akar megfelelni senkinek, diagnózisa felhatalmazta arra, hogy a saját úzját járja. Chistinánál a Dead to Me (Halott vagy) sorozat harmadik évadának forgatása alatt, 2021-ben állapították meg a betegséget, emiatt a felvételeket bottal és kollégái segítségével tudta végigcsinálni. Később bejelentette, hogy visszavonul. 

Fogyatékossággal élek, és valószínűleg nem fogok többet dolgozni, szóval nem érdekel, ki, mit mond. Nem vagyok kénytelen olyan emberekkel együtt lenni, akik bármit is elvárnak tőlem, például, hogy jókedvű vagy vicces legyek

 - nyilatkozta

A rajongói mellette állnak

Christina vallomása meghatotta a hallgatóit.  "Olyan betegsége van, amely fokozatosan megöli. Nagyon sajnálom" - kommentelte egy követője. "Valójában csak ennyi maradt nekünk ezzel a betegséggel" - tette hozzá egy sorstársa. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.