Elkékülve vitték kórházba a 17 éves lányt: az elektromos cigitől omlott össze a tüdeje

életveszély e-cigi tüdő kórház
Ártalmatlannak hitte az elektromos cigit Kyla Blight, de végzetes következménnyel járt számára a használata. Elkékülve vitték kórházba, haol 5 órán át műtötték.

"15 éves koromban kezdett népszerűvé válni. Minden barátom ezt csinálta. Azt hittem, ártalmatlan" - mondta a lány, aki napi 57 cigarettának megfelelő mennyiséget szívott el az elektromos cigijéből. A lány egy barátjánál esett össze, elkékülve vitték kórházba.

nő, lány kórház, Elkékülve vitték kórházba
Elkékülve vitték kórházba: a tüdeje egy részét el kellett távolítani
Forrás: Shutterstock/Ground Picture

Elkékülve szállították kórházba a 17 éves lányt

Kyla Blight május 11-én összeesett egy barátjánál, majd elkékült. A 17 éves lányt azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy a tüdeje összeesett. A túl sokat használt elektromos cigi miatt egy léghólyag alakult ki benne, ami felrobbant. Azonnal műteni kellett, a lány tüdejének egy részét eltávolították. Két hétig volt kórházban. Mint kiderült, a tragédiát az okozta, hogy napi 57 szálnak megfelelő mennyiséget használt az elektromos cigijéből, amiről azt hitte, teljesen ártalmatlan. "Őszintén azt hittem, hogy ártalmatlan" - mondta a lány az elektormos cigiről, aminek ezután a közelébe sem fog menni. Édesapja, Mark elárulta, hogy a sebész azt mondta neki, "sok ilyen műtétet végzett már”.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.