Kirobbanó formában van Galambos Lajos! Fotó

2012.09.15. 18:29

Régen láttuk már Galambos Lajost. A népszerű zenész azonban a napokban tiszteletét tette a vörös szőnyegen.

Lajcsi is ott volt a napokban az egyik elegáns hotel megnyitóján. A népszerű zenész mostanában nem nagyon szerepelt a nyilvánosság előtt, most azonban láthatóan remekül érezte magát. A megnyitóról készült fotókat itt nézheted meg.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Kattints a képre a galériáért!

Lagzi Lajcsi a napokban a Frizbi felvételén elárult egy titkot: a zenésznek egykor Zámbó Jimmy tett vallomást arról, hogy halálosan szerelmes az egyik magyar színésznőbe. Erről bővebben itt olvashatsz.

Katalin hercegnőt félmeztelenül kapták lencsevégre (18+)http://www.life.hu/life/galeria/20120914-katalin-hercegno-felmeztelen-fotoi-botrany-a-brit-kiralyi-hazban.html Palvin Barbara ismét megmutatta bájaithttp://www.life.hu/life/galeria/20120913-palvin-barbara-modellt-melltartoban-fotozta-le-terry-richardson.html A legtrendibb őszi kabátok az idei szezonrahttp://www.life.hu/life/galeria/20120912-trendi-oszi-kabatok-ballonkabatok-dzsekik-a-hideg-szeles-idore.html Átalakítunk! Bombanőt varázsoltak Mónikábólhttp://www.life.hu/life/galeria/20120911-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-bombanot-varazsoltak-monikabol.html
Galambos Lajos (zenész)megnyitótitok