Papp Gergő Fotókon akkor és most Nagy Duett riporter Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Papp Gergő szülinapos! A TV2 műsorvezetője és A Nagy Duett énekese szombaton tölti be a 40. életévét. Boldog szülinapot, Gergő!

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig a sztárok stílusa érdekel, ajánljuk a StílusZaru oldalt!


erről Pimasz úr a TV2-n mesélt ebben a videóban.

Forrás: Papp Gergő, TV2
Forrás: Papp Gergő, TV2

Cuki kisgyerek volt Steiner Kristófhttp://www.life.hu/life/galeria/20130219-fotokon-akkor-es-most-steiner-kristof-ujsagiro-es-egykori-musorvezeto.htmlKissrácból nagyfiú lett Steiner Kristófhttp://www.life.hu/life/galeria/20130219-steiner-kristof-elete-fotok-amiket-meg-soha-nem-lathattunk.htmlKarneválok a nagyvilágbanhttp://www.life.hu/life/galeria/20130216-karneval-farsang-fesztival-mind-a-jelmez-a-tanc-es-zene.htmlTom Cruise, a gitárhőshttp://www.life.hu/life/galeria/20130215-tom-cruise-a-w-magazin-cimlapjan-es-gitarral-a-kezeben.htmlHercegnő lett egy amerikai lánybólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130215-disney-eskuvo-a-kis-hableany-borebe-bujva-mondta-ki-parjanak-1.htmlIstenes Bence interjúhttp://www.life.hu/life/galeria/20130215-szily-nora-interju-istenes-bence-musorvezetovel-rtl-klub.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.