színésznő Natalie Portman Fotókon akkor és most Fekete hattyú Leon, a profi Csillagok háborúja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natalie Portman a napokban ünnepli 32. születésnapját.

A jeruzsálemi születésű színésznőt egy Long Island-i pizzázóban szúrta ki magának egy ügynök. Nem sokkal később pedig a 11 éves Natalie Portman élete első filmszerepében találta magát a Léon, a profi szomorkás szemű bérgyilkos-ifjoncaként. A filmből nemzetközi siker lett, a több nyelven is beszélő lány nevét pedig egy egész világ megismerte.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Natalie, 1994-ben a Leon, a profi című filmben és közel 20 évvel később

Furcsán hathatott Hollywoodban, amikor a már sikeres színésznőként jegyzett fiatal lány egy időre hátat fordított a színészszakmának, és a Harvardra ment pszichológiát tanulni. Elmondása szerint döntésében szülei támogatását élvezhette, akiket egyébként mai napig távol tart a médiától.
"Sokkal többre értékelem a magánéletemet és annak biztonságát, mint hogy egy magazin címlapján villantsam meg a melleimet vagy szexszimbólum legyek egy filmszerep erejéig" - nyilatkozta korábban az amerikai EW-nak a kisgyermekes édesanya.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Furcsa hangokat adott ki Johnny Depphttp://www.life.hu/life/galeria/20130610-fotokon-akkor-es-most-johnny-depp-szinesz-a-karibtenger-kalozai.htmlIszak Eszti így szépül a VIVA Comet előtthttp://www.life.hu/life/galeria/20130609-iszak-eszti-igy-szepul-a-viva-comet-elott.htmlMajdnem pornós lett Kanye Westhttp://www.life.hu/life/galeria/20130606-fotokon-akkor-es-most-kanye-west-rapper-es-producer-kim.htmlRusnya céda lett Madonnahttp://www.life.hu/life/galeria/20130605-celebek-kinos-fotoi-a-kozossegi-oldalon-madonna-enekesno-kim-kardashian.htmlTíz év után végre bekötik a szőkeség fejét?http://www.life.hu/life/galeria/20130606-fotokon-akkor-es-most-anna-kurnyikova-orosz-szarmazasu-teniszezono-enrique.htmlExtrém nap a városbanhttp://www.life.hu/life/galeria/20130607-szarnyalj-budapest-extrem-sportnap-a-hosok-teren-a-red-bull.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.