Gréta konyhája: vegán bundáskenyér


Hozzávalók: 
4 szelet teljes kiőrlésű vagy tönköly toast kenyér 
1 bögre csicseriborsóliszt 
2 dl növényi tej (rizs, zab, mandula stb.)
1 ek. szójatejföl 
1 ek. élesztőpehely 
1 tk. fokhagymapor
1 tk. vegamix
2 ek. olívaolaj
1 tk. kurkuma 
só, bors, paprika (elhagyható) 
kókuszolaj a sütéshez

Elkészítés:
1. A kenyerek és a kókuszolaj kivételével minden hozzávalót egy tálban alaposan összekeverünk. Ha nem elég híg, adunk még hozzá egy kis tejet.
2. Egy tapadásmentes serpenyőben kókuszolajat hevítünk, közben a toastkenyereket megforgatjuk a masszában és mindkét oldalukat aranybarnára sütjük. 
Elkészítési idő: 15-20 perc
Eszközök: üvegtál, teflonserpenyő
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.