Így készül az egészséges töltött csirkecomb: recept!

Forrás: Keverd újra, Buday! -
köret recept csirkecomb egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól!

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 30 dkg alma
  • 20 dkg zellergumó
  • 15 dkg csirkemáj
  • 2 szál újhagyma
  • 10 dkg retek
  • 15 dkg zöldborsó
  • 2 db tojás
  • 1 cs petrezselyem zöld
  • 5 dkg vaj
  • 1 db citrom leve
  • 1 dl étolaj a sütéshez
  • 60 dkg fehérrépa
Egészséges töltött csirkecomb Forrás: Keverd újra, Buday!

Elkészítése:

A csirkecomb bőrét az ujjammal elválasztom a húsától. A töltelékhez az almát, a zellert lereszelem, és egy serpenyőben megpirítom. A csirkemájat kis kockákra vágom, majd az újhagymát is apróra karikázom. Mindezeket összekeverem, majd ütök hozzá két tojást, és keverek bele egy kevés zöldborsót. Sóval, apróra vágott petrezselyemmel ízesítem. Betöltöm a combot, és sütőben készre sütöm. Mellé a maradék zöldségekből és almából ropogós köretet készítek. Ehhez az alapanyagokat vajon megpirítom, majd pár csepp citromlével meglocsolom.

Nézd meg a teljes adást:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.