Friss hóból jégkása? - Dr. Szöszi receptjén szörnyülködnek követői

reese witherspoon
FilmMagic/2020 FilmMagic - Gregg DeGuire
bizarr TikTok Reese Witherspoon jégkása
Reese Witherspoon az autója szélvédőjén felhalmozódott havat találta a legalkalmasabbnak ahhoz, hogy hideg italt készítsen belőle.

A TikTokra készített receptvideót Reese Witherspoon, amelynek láttán követőinek leesett az álluk. A színésznő sós karamellás-csokis jégkását készített, ami önmagában nem is lenne érdekes, ám Dr. Szöszi receptje - amit a Mindmegette szúrt ki - enyhén szólva is rendhagyó. 

Witherspoon a jégkása egyik alapanyagaként a kocsija szélvédőjére lerakódott havat használta, és a következőkkel kommentálta:

Azért vannak a havas napok, hogy chococinót igyunk

A felvételen látszik, a világsztár havat pakol a bögrékbe, sós karamellás és csokis szirupot ad hozzá, majd a kávét. 

@reesewitherspoon

Snow days were made for Chococinnos ❄️☕️

♬ Let's go - Official Sound Studio

Nem tudni, hogy Reese komolyan gondolta-e bizarr receptjét, de az tény, a követőinek nem nyerte el a tetszését. Többen megjegyezték, az autóra hullott hó piszkos, és fertőzésveszélyes is. A színésző reagált követőinek, és elmondta, a havat direkt erre a célra olvasztotta, és az átlátszó bögrében teljesen tisztának tűnt. 

"Nem értem, mi ezzel a probléma?" - kérdezte követőit, majd egy másik videóban arról beszélt, hogy feléjük nagyon ritkán esik a hó, így mindenképpen ki akarta használni. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.