Egyszerű és gyorsan megvan, ráadásul ha egészséges fogás is a zöldbabfőzelék fasírttal. Nyáron érdemes friss zöldbabot választanunk, de most, télen a fagyasztott is tökéletes lesz. Azt, hogy pontosan mit kell beszerezned hozzá, és hogy miként késztsd el, a Mindmegette videójában meg is nézheted.
A zöldbab azonban nem csupán finom, egészséges is, igazi vitaminbomba. A-, C-, D-, E-és K-vitaminban dús, de nyomelemekben is gazdag, ha gyakran fogyasztjuk, a szervezetünk csak profitálhat belőle.
Kutatások szerint jótékony hatással van a koleszterinszintünkre, így segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket, stabilizálja a cukorszintet, nagy mennyiségben történő fogyasztása sem okoz inzulincsúcsokat, és kutatások szerint a légzőszervi problémákon is segíthet.
Ha már unod a fasírtot, húsos rolóval is elkészítheded ezt az ételt, amelynek receptjét itt találod.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.