éhségérzet ájulás Lilu élő adás vércukorszint RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszédült és az ájulás kerülgette Lilut, az RTL Klub csinos műsorvezetőjét az X-Faktor szombati élő adása után - tudta meg a Blikk.

Bár az efféle rosszullétek a terhesség korai szakaszában is előfordulhatnak, a műsorvezetőnő egyszerűbb magyarázattal hárította el az aggódó kérdéseket: "Mindössze annyi történt, hogy egész nap nem ettem, egyszerűen elfelejtettem. Biztosan leesett a vérnyomásom vagy a vércukrom, ez lehetett a gond. Megszédültem, és hirtelen le kellett ülnöm egy kicsit. Utána ittam egy üdítőt, ettől jobban lettem, majd hazamentem, és ettem egy jót" - árulta el Lilu, aki nem először feledkezik meg az evésről.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az RTL Klub munkatársai így megnyugodhatnak, nem került veszélybe a műsorvezető kiesése miatt az előadásfolyam, mindössze arra kell ezentúl ügyelniük, hogy a műsorvezetőnő menet közben is pótolja az energiáját.

A vércukorszint leesése nemcsak a cukorbetegség velejárója, egészséges emberrel is előfordulhat, így a nagy nyomásnak, fizikai és szellemi terhelésnek kitett embereknek érdemes odafigyelniük a rendszeres evésre és ivásra még a legnyagyobb hajtás közepette is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.