Szétmarcangolta gazdája nagylábujját - így mentette meg az életét

kutya életmentés cukorbetegség fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lerágta cukorbeteg gazdája elfertőződött nagylábujját egy Jack Russell terrier, és ezzel megmentette az életét.  

Kiko, a Jack Russell terrier megérezte, hogy gazdája, Jerry Douthett jobb nagylábujja elfertőződött és ezért lerágta, miközben a férfi eszméletlen volt. Ezzel az okos eb megmentette a gazdája életét, aki 2-es típusú cukorbetegségben szenved, és szégyenében rejtegette az emberek elől az elfertőződött lábujját.

http://weinterrupt.com
http://weinterrupt.com

Rejtegette a fertőzést




Megette a lábujjat





Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Nem tudja a díva, hogy amputálták a lábát!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110116-nem-tudja-a-diva-hogy-amputaltak-a-labat.htmlStoptáblához fagyott egy fiúcska nyelvehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110115-stoptablahoz-fagyott-egy-fiucska-nyelve.htmlÍgy lesz a női nemi szerv egyre csak kívánatosabbhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110114-igy-lesz-a-noi-nemi-szerv-egyre-csak-kivanatosabb.htmlJót mulattak a világsztárokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110117-vilagsztarok.htmlElhunyt a rapper brutálisan bántalmazott nagyapjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-elhunyt-dopeman-nagyapja.htmlKözösségépítés csokikóstolóvalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110117-csokoladekostolo.htmlAz American Apparel botrányos reklámfotóihttp://www.life.hu/life/galeria/20110117-az-american-apparel-botranyos-reklamfotoi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.