Susan Boyle döntő Megasztár énekesnő Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar Susan Boyle-ként elhíresült énekesnő most csak a Megasztárra koncentrál, és nem foglalkozik a jövőjével.

Szíj Melinda magánéletétől hangos a sajtó a tehetségkutató indulása óta, amit nagyon nehezen visel a Megasztár döntőse. A tehetséges énekesnő mindent megtesz azért, hogy a háttérben maradjon, és csak a versenyre koncentrál, miközben kapcsolata már egyszer majdnem véget ért párjával, Péterrel: "Melindával lelki társak vagyunk, és majdnem minden nap beszélünk egymással telefonon. Személyesen sajnos nem tudunk találkozni, mivel én hazaköltöztem Pápára, de mindig próbálok neki erőt adni."

iStockPhoto
iStockPhoto



A férfi még mindig úgy gondolja, hogy nem jó úton halad kedvese a sztárságot illetően, hiszen ez a felhajtás szerinte távol áll tőle, de ettől függetlenül büszke párjára. "Mindig kikéri a véleményemet, hogy milyen dalt énekeljen a péntek esti döntőkben, és el is mondom neki, amit Melinda általában meg is szokott fogadni. Okos nő, de néha bölcsességre és egy kis lelki erőre van szüksége" - meséli Péter.
A férfinak nehéz volt elfogadnia, hogy Melinda édesanyja miatt nem vállalhatják nyíltan kapcsolatukat. Mindketten szenvednek emiatt, még ha próbálják is titkolni érzelmeiket egymás iránt a nagy nyilvánosság előtt. "Engem kitagadtak Melinda szülei a családból, mivel nem nézték jó szemmel, hogy együtt élek a lányukkal. Még a barátságunkat is tiltják, pedig mi ezt máshogyan gondoljuk"- magyarázza a férfi.

Péter szerint az énekesnő annyira tiszteli szüleit, hogy beletörődik abba, hogy az életébe is beleszóljon az édesanyja. A férfi azonban bízik abban, hogy a műsor végeztével sikerül rendezniük kissé zilált kapcsolatukat. "Tudom, hogy már a műsor elején elrontottam, amikor a hős megmentő férfi szerepét akartam eljátszani mellette, de balul sült el. Remélem, hogy helyre tudom még hozni a tévedésemet "- árulta el Solymosi Péter a Life.hu-nak.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.