A magyar Susan Boyle-ként elhíresült énekesnő most csak a Megasztárra koncentrál, és nem foglalkozik a jövőjével.

Szíj Melinda magánéletétől hangos a sajtó a tehetségkutató indulása óta, amit nagyon nehezen visel a Megasztár döntőse. A tehetséges énekesnő mindent megtesz azért, hogy a háttérben maradjon, és csak a versenyre koncentrál, miközben kapcsolata már egyszer majdnem véget ért párjával, Péterrel: "Melindával lelki társak vagyunk, és majdnem minden nap beszélünk egymással telefonon. Személyesen sajnos nem tudunk találkozni, mivel én hazaköltöztem Pápára, de mindig próbálok neki erőt adni."

iStockPhotoA férfi még mindig úgy gondolja, hogy nem jó úton halad kedvese a sztárságot illetően, hiszen ez a felhajtás szerinte távol áll tőle, de ettől függetlenül büszke párjára. "Mindig kikéri a véleményemet, hogy milyen dalt énekeljen a péntek esti döntőkben, és el is mondom neki, amit Melinda általában meg is szokott fogadni. Okos nő, de néha bölcsességre és egy kis lelki erőre van szüksége" - meséli Péter.
A férfinak nehéz volt elfogadnia, hogy Melinda édesanyja miatt nem vállalhatják nyíltan kapcsolatukat. Mindketten szenvednek emiatt, még ha próbálják is titkolni érzelmeiket egymás iránt a nagy nyilvánosság előtt. "Engem kitagadtak Melinda szülei a családból, mivel nem nézték jó szemmel, hogy együtt élek a lányukkal. Még a barátságunkat is tiltják, pedig mi ezt máshogyan gondoljuk"- magyarázza a férfi.

Péter szerint az énekesnő annyira tiszteli szüleit, hogy beletörődik abba, hogy az életébe is beleszóljon az édesanyja. A férfi azonban bízik abban, hogy a műsor végeztével sikerül rendezniük kissé zilált kapcsolatukat. "Tudom, hogy már a műsor elején elrontottam, amikor a hős megmentő férfi szerepét akartam eljátszani mellette, de balul sült el. Remélem, hogy helyre tudom még hozni a tévedésemet "- árulta el Solymosi Péter a Life.hu-nak.

Gyermeket vár a Black Eyed Peas énekesnője?http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101111-fergie-terhes.html A legjobb Megasztáros pillanatok 2003-2008http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101111-a-legjobb-megasztaros-pillanatok-20032008.html Sztárok, akik lentről kezdtékhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101109-sztarok-regen-es-most.html