Megasztár énekesnő Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elege lett a döntősöknek Szíj Melindából. Tolvai Renáta és Kökény Attila nyíltan vállalják, hogy meg akarják nyerni a tehetségkutatót, Melinda azonban mártírkodik, és a győzni akarás legkisebb jelét sem mutatja.

A döntőhöz közeledve egyre nő a feszültség a Mega-házban. Két nap múlva ugyanis végre eldől, ki lesz az a két énekes, aki a végső döntőben párbajozhat majd. A közönség eddig csont nélkül repítette Szíj Melindát a dobogóra, de a győri édesanya - társaival ellentétben - úgy tűnik, cseppet sem óhajtja a győzelmet.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Melinda ugyan állandóan bizonytalan és nem akar nyerni, a pénteki döntőre mégis nagyon készül. Kettős személyiség lakozik benne - ez bárkinek feltűnhet, aki legalább egyszer látta őt énekelni. A színpadon ugyanis hihetetlen határozottság árulkodik róla, de szerepéből kilépve egy önmagában teljesen bizonytalan asszony benyomását kelti.

"Mi lesz, ha megnyeri? Ott tűzijáték lesz, meg minden, akkor majd nem örül neki? Nincs egy pozitív gondolata sem" - vallotta a másik döntős, Tolvai Reni, aki szerint Melinda teljesen másmilyen, ha négyszemközt vannak, mint a próbákon vagy a kamerák előtt. "Itt a házban tombol, viccelődik" - mesélt a Blikknek Melinda két személyiségéről a szőkeség.

Kökény Attila sem érti Szíj Melindát, akinek gyermekkori álma egy ilyen lehetőség, mint a Megasztár. "Én azt látom rajta, hogy gyenge. Egy negyvenes nőnek ez az utolsó esélye, de hogy vele mi lesz, azt nem tudom" - mondta kissé tanácstalanul Attila. "Amikor ennek vége, még hatalmas munka vár az emberre, helyt kell állni százezer helyen, akkor is, ha fáradt vagy ha beteg. Melindának most a családjára kellene gondolnia, hiszen ha ő ezt kihasználja és jól éli meg, akkor nekik segít vele" - vallotta a nagyszerű énekes.

Melinda elzárkózik attól, hogy a győzelemről beszéljen - mindössze néhány szóval árulta el, mit vár a pénteki megmérettetéstől: "Én hagyom, hogy a jóisten eldöntse. És akármi is lesz, nekem mindig a gyerekeim lesznek a legfontosabbak, én ugyanis nem vagyok karrierista" - vallotta a közönség kedvence.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Szíj Melinda elhagyja családját?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101207-szij-melinda-elhagyja-csaladjat.htmlJennifer Aniston ráhajtott Pattinsonrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101206-jennifer-aniston-rahajtott-pattinsonra.htmlEva Longoriát összetörte a váláshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101207-eva-longoriat-osszetorte-a-valas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.