drogfogyasztás Sir Elton John énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sir Elton John beismerte, nagyon közel állt ahhoz, hogy drogfüggősége ezúttal megölje őt. A bulímiás és kokainfüggő sztár olyan mélyre süllyedt, hogy már maga is tragikusnak írta le az életét - a drog ugyanis majdnem végzett vele.

A bulímia, alkohol- és kokainfüggőség után Elton John tragikusnak nevezte az életét, ami most majdnem véget ért. Arra a kérdésre, hogy a drogtúladagolás miatt mennyire volt közel a halálhoz, csak annyit válaszolt: "Nagyon közel. Úgy értem, hogy epilepsziás rohamot is kaphattam volna, és az emberek elkékülve, a földön fekve találtak volna rám, én pedig 40 perccel később már egy másik világon horkoltam volna."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 63 éves énekes, annak ellenére, hogy elismerte drogfüggőségét, soha nem vonult be elvonóra. "Sosem tartottam magam drogfüggőnek, pedig én voltam a legnagyobb narkós"- vallotta be Elton John. Az énekes, ha visszatekint a szerinte sivár életére, mindig beleborzong, hogy mit tett magával. Nem volt ritka ugyanis, hogy elszívott pár jointot, majd ráivott egy üveg whiskey-t, és három napig tivornyázott alvás nélkül. "Ezek után egy napot is aludtam, amikor szörnyű éhségre ébredtem. Ilyenkor megettem három szalonnás szendvicset, majd egy doboz fagylaltot, ami persze kijött belőlem, és az egészet kezdtem elölről" - vallotta a zenész.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.