VV Szandika kiborult, és őrjöngött a Villában!

VV Éva VV Leonidasz Való Világ párbaj kiszavazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsuzsi és Olivér eldurvult vitája után a VV játékszabályainak értelmében fél órán belül el kellett hagynia a Villát az agresszíven viselkedő Bombanőnek. Szandika alig akarta elengedni újdonsült barátnőjét, és teljesen kiborult.

A hétfő esti kiválasztás előtt más megdöbbentő esemény is borzolta a villalakók kedélyét, mivel a ValóVilág történetében először fordult elő, hogy valakit kirakjanak a műsorból az oda nem illő, agresszív magatartása miatt. A Bombanőként beszavazott Zsuzsi nem bírta már tovább a bezártságot, a szex és szeretet nélküli létet, így elpattant nála a húr, amikor Olivér sértő szavakkal illette őt, és nekiesett a Villa nagyszájú macsójának. A legjobban talán a nagyszájú Szandika sajnálta Zsuzsit, így a lány távozása után nem is tudta magában tartani indulatait, és teljesen kiborult.


Éva Leonidaszt hívta ki párbajozni
Éva döntését hosszasan indokolta, elmondta, hogy ugyan nagyon szereti, azonban Leonidasz a bekerülése óta még csak meg sem próbált hozzá közeledni, és sok konfliktusa is volt vele. Túlzottan befolyásolhatónak tartja a fiút, ami szerinte abból is látszik, hogy bekerülésekor a kinti vélemények alapján ítélte meg őt.


A döntés inkább tűnt taktikusnak, mint őszintének, hiszen Évának korántsem Leonidasszal volt a legtöbb problémája. Most már azonban a nézők döntik el, ki hagyja el a házat, ezért nem meglepő, hogy Éva egy szerinte nála gyengébb karaktert választott. Leonidasz csak annyit fűzött hozzá a történtekhez, hogy számított rá, és kicsit esélyesebbnek is tartja Évát, mint saját magát.


VV4: Alekosz a házas Ginára nyomul!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-alekosz-ujabb-aldozata.htmlTabáni István nem nyúlt még a nyereményéhez!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-tabani-istvannak-nem-kell-a-nyeremenye.htmlEz hihetetlen! Vastag Csaba idén nyáron - videóval!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-ez-hihetetlen-vastag-csaba-iden-nyaron-videoval.htmlMikulásgyárban járt a Comedy Centralhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-mikulasgyarban-jart-a-comedy-central.htmlVV4: Alekosz a házas Ginára nyomul!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-alekosz-ujabb-aldozata.htmlA legcsúfabb sztárfrizurák 2010-benhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20101220-legcsufabb-sztarfrizurak-2010ben.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.