Milliókat kell az RTL-nek fizetnie Ginának, ha önként távozik a Villából?

VV Alekosz szexi feladás VV Olivér Való Világ 4 VV Kristóf VV Gina taktika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Olivér kihívta Kristófot párbajozni, a Villa egyetlen asszonya, Gina eltökélt szándéka, hogy ő sem marad bent tovább a VV4 luxusbörtönében, és föladja a játékot.

Gina menni akar
A Villa felesége fejébe vette: ha kint marad a férje, ha nem, ő inkább régi életét és a szeretteit választja, mert semmi kedve tovább dekkolni a luxusbörtönben. Idegesíti Alekosz nyomulása, a gyűlölködés és a disznó poénok. Laci azt mondta Kristófnak, hogy segít jobb belátásra bírni a feleségét, de Kristóf szerint felesleges, ha Gina valamit a fejébe vesz, az úgy is lesz. Eddig ezt a határozott, karakán oldalát nem ismerhettük meg a lánynak. Arról ne is beszéljünk, hogy a lakók egy szigorú szerződés aláírása után költöztek be: aki azt megszegi (pl. önszántából feladja a játékot), különféle szankciókat alkalmazhat az RTL Klub a Villából önként távozó játékossal szemben. Nem tudjuk, mi áll pontosan a szerződésben, de akár milliókat is legombolhat a csatorna "hűtlen" gyermekeiről.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Alekosz szexibb, mint valaha
Kevésbé volt mozgalmas a villalakók szerdai napja: a lányok szépségszalonba mentek, hogy lenövéseiket és törött műkörmeiket rendbe hozassák Hajas László szalonjában. Nagyon örültek a kis szépségkúrának, és az otthoni fogadtatásnak is: a fiúk Mr. Olympia bemutatóval várták őket, aranyra festett testekkel, ki tangában, ki fecskében. A legütősebb Laci és Alekosz volt: elképesztő fenék és kérdőjel forma. Hihetetlen Alekino testtartása: a következő ajándéka reméljük egy tévében reklámozott gerincmerevítő lesz.


Olivér tudja, hogyan lehet népszerű Ildikó

A Villa vagánya tisztában van vele, hogy mivel turbózhatná fel magát Ildikó, a karácsony előtt beköltözött "pót" villalakó. Ő és Jerzy sajnálják a lányt, hiszen nem a személye ellen irányul az érdektelenség, inkább mindenkit zavar a friss "betolakodó". Oli ezért fejébe vette, hogy "hegesztésre" sarkallja a lányt. Mivel tudja, hogy Alek egyszer már Érden leszólította a lányt és tetszik neki, arra kapacitálja Ildikót, hogy feküdjön le Alekosszal. A barátjának jó lenne, a nézők látnák, hogy bevállalós, és a Villa lányai extra hálásak lennének, hogy Alek végre levezetné szexuális energiáit valakin.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.