Miután Olivér kihívta Kristófot párbajozni, a Villa egyetlen asszonya, Gina eltökélt szándéka, hogy ő sem marad bent tovább a VV4 luxusbörtönében, és föladja a játékot.

Gina menni akar
A Villa felesége fejébe vette: ha kint marad a férje, ha nem, ő inkább régi életét és a szeretteit választja, mert semmi kedve tovább dekkolni a luxusbörtönben. Idegesíti Alekosz nyomulása, a gyűlölködés és a disznó poénok. Laci azt mondta Kristófnak, hogy segít jobb belátásra bírni a feleségét, de Kristóf szerint felesleges, ha Gina valamit a fejébe vesz, az úgy is lesz. Eddig ezt a határozott, karakán oldalát nem ismerhettük meg a lánynak. Arról ne is beszéljünk, hogy a lakók egy szigorú szerződés aláírása után költöztek be: aki azt megszegi (pl. önszántából feladja a játékot), különféle szankciókat alkalmazhat az RTL Klub a Villából önként távozó játékossal szemben. Nem tudjuk, mi áll pontosan a szerződésben, de akár milliókat is legombolhat a csatorna "hűtlen" gyermekeiről.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Alekosz szexibb, mint valaha
Kevésbé volt mozgalmas a villalakók szerdai napja: a lányok szépségszalonba mentek, hogy lenövéseiket és törött műkörmeiket rendbe hozassák Hajas László szalonjában. Nagyon örültek a kis szépségkúrának, és az otthoni fogadtatásnak is: a fiúk Mr. Olympia bemutatóval várták őket, aranyra festett testekkel, ki tangában, ki fecskében. A legütősebb Laci és Alekosz volt: elképesztő fenék és kérdőjel forma. Hihetetlen Alekino testtartása: a következő ajándéka reméljük egy tévében reklámozott gerincmerevítő lesz.


Olivér tudja, hogyan lehet népszerű Ildikó

A Villa vagánya tisztában van vele, hogy mivel turbózhatná fel magát Ildikó, a karácsony előtt beköltözött "pót" villalakó. Ő és Jerzy sajnálják a lányt, hiszen nem a személye ellen irányul az érdektelenség, inkább mindenkit zavar a friss "betolakodó". Oli ezért fejébe vette, hogy "hegesztésre" sarkallja a lányt. Mivel tudja, hogy Alek egyszer már Érden leszólította a lányt és tetszik neki, arra kapacitálja Ildikót, hogy feküdjön le Alekosszal. A barátjának jó lenne, a nézők látnák, hogy bevállalós, és a Villa lányai extra hálásak lennének, hogy Alek végre levezetné szexuális energiáit valakin.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Tudd meg, hogyan csókol! - Csillagjegye elárulja!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101223-csokhoroszkop-csokolozo-csillagjegyek.html Készülj a szilveszterre - a legjobb tippek másnaposság ellen!http://www.life.hu/tested-lelked/20101228-keszulj-a-szilveszterre-a-legjobb-tippek-masnapossag-ellen.html Szerencsecsináló rituálé walesi módra - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20101230-szerencsecsinalo-rituale-walesi-modra-terezanyu-irasa.html Bulitippek szilveszterrehttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20101223-bulitippek-szilveszterre.html 2010 legnagyobb divatkatasztrófái - fotókkal!http://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20101227-2010-legnagyobb-divatkatasztrofai-fotokkal.html Miről árulkodnak szexuális pózaink?http://www.life.hu/szeress/szex/20101230-mirol-arulkodnak-szexualis-pozaink.html Milliókat kaszálnak a Vastag testvérek?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101230-milliokat-kaszalnak-a-vastagtestverek.html VV Éva a csoportszexet is szereti!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101230-vv-eva-ketszer-csoportszexelt-egy-nap.html VV4: Disznóvágás után nevetséges erotikus tánchttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101230-kristof-es-oliver-parbajoznak-januar-3an.html Dráma: VV Olivér holtan találta az édesanyját!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101228-holtan-talalta-vv-oliver-az-edesanyjat.html Tabáni szerelmes, és félti karrierjét!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101228-sosem-volt-meg-ilyen-szerelmes-tabani.html