Beperelte Kevin Costnert üzlettársa, Stephen Baldwin színész, aki azt állítja, hogy a közös vállalkozásukból a világsztár kisemmizte őt.

A Mexikói-öbölben lévő olajkatasztrófa helyszínére Costner cége, az Ocean Therapy Solutions víztisztító készülékeket küldött. Az üzletbe beszállt Stephen Baldwin is, azonban Costner nélküle intézte a tárgyalásokat, sőt egy alkalommal meg akarta fosztani Baldwint és társát a részesedésüktől. Emiatt Baldwin most üzleti csalással vádolja a bíróság előtt a sztárt, aki szerinte kisemmizte őt - írta a Borsonline.hu.

Forrás: AFP


"Arra szerződtünk, hogy én is beszállok a cége reklámozásába, ám nem hívott meg a British Petrollal történő közös tárgyalására, emiatt persze bukott az üzleten. Kevin egyértelműen ki akart vásárolni az üzletből, de én ezt nem hagyom. Az olajcég meg akarja venni a víztisztító technológiáját, a haszonból pedig nekem is jár" - panaszolta a Baldwin.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Nem halálos beteg Marsi Anikóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101231-nem-halalos-beteg-marsi-aniko.html Nyomor vár Gináékra a show utánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101231-ujra-a-testebol-fog-elni-nyomor-var-ginaekra-a-show.html Hihetetlen: Még gyereket is szült a féltestű asszony! Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101231-hihetetlen-meg-gyereket-is-szult-a-feltestu-asszony-video.html Tudd meg, hogyan csókol! - Csillagjegye elárulja!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101223-csokhoroszkop-csokolozo-csillagjegyek.html Dráma: VV Olivér holtan találta az édesanyját!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101228-holtan-talalta-vv-oliver-az-edesanyjat.html 26 kilóra fogyott és meghalt a híres modell! Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101231-26-kilora-fogyott-es-meghalt-a-hires-modell.html Lebuktak: Megvan az új magyar álompár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101231-megvan-az-uj-magyar-alompar.html