Babadömping van az álomgyárban - Natalie Portman és a Beckham házaspár után újabb sztár jelentette be az örömhírt.

Owen Wilson, a Starsky és Hutch és az Ünneprontók ünnepe sztárja hamarosan apai örömök elé néz. "Owen Wilson és Jade Duell boldogan várják első csemetéjüket" - nyilatkozta a pár szóvivője. A színész 42 évesen először lesz édesapa, és azt szeretné, ha minden a legtermészetesebb módon zajlana majd a szüléskor.

Forrás: AFP

A színész és kedvese egy éve randevúznak - Duell jelenleg Hawaii szigetén él, és itt is szeretné világra hozni a kicsit. Wilson mögött kemény évek állnak: 2007-ben szakított Kate Hudson színésznővel - a dolog annyira megviselte a férfit, hogy öngyilkossági kísérletet követett el - állítólag felvágta az ereit, és gyógyszereket vett be. A színész életét megmentették a Santa Monica-i Szent János kórházban, de így is több hónapba telt, mire kiheverte a szerelmi bánatot. Azóta felépült, és rengeteg filmet forgat. Most úgy tűnik, a magánélete is helyreállt.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Michael Douglas: Vége!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110110-michael-douglas-vege.html Katie Holmes sorozata nagyot bukotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110110-katie-holmes-nagyot-bukott.html Szevasztok szőkék! Kimentetek a divatból!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110109-a-szoke-haj-mar-nem-divat-2011ben.html Apa lett a szívtipró színészhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110109-apa-lett-a-szivtipro.html Kis cirkuszi majmok? Milliárdos gyereksztárok a csillogáson túlhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110110-kis-cirkuszi-majmok-milliardos-gyereksztarok-a-csillogason-tul.html 94 évesen született gyermeke egy indiai férfinakhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110103-94-evesen-szuletett-gyereke-a-egy-indiai-ferfinak.html Az 5 legnagyobb hiba, amit fogyókúrázásnál elkövethetszhttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110107-az-5-legnagyobb-hiba-amit-fogyokurazasnal-elkovethetsz.html