A művésznő rejtélyes tavaly év végi műtétje miatt továbbra is aggódik a Vígszínház társulata.

Eszenyi Enikőt az Egy csók és más semmi előadása után a színpadon köszöntötték kollégái 50. születésnapja alkalmából, és vastapssal, állva ünnepelte a közönség is. Majd lecsábították a dívát a Vígszínház büféjébe, ahol legalább kétszáz barát és kolléga várta egy meglepetés-születésnapi köszöntés erejéig - miközben a Holdvilágos éjszakán című dalt énekelték.

http://press.tv2.hu

"A társulat nevében hadd kívánjak neked nagyon sok boldog születésnapot. Engedd meg, hogy csöndesen és halkan, piros ceruzával húzzam alá azt a kívánságok özönéből, hogy legyél egészséges. Lehetőleg még egyszer ennyi idő jusson arra, hogy élvezd a kollégák, a társulat, a család, a partnered és a közönség szeretetét" - mondta köszöntőbeszédében Fesztbaum Béla színész.

 "Azt tudtam, hogy a színpadon fel fognak köszönteni, de erre nem számítottam. Egyszer vagyok ötvenéves, ezt még nem éltem meg, ezután fogom feldolgozni. Nem tudok nagy szavakat mondani ebben a pillanatban..." - nyilatkozta a Borsnak Eszenyi Enikő, akiért kollégái is nagyon aggódtak.

 

 

A Vígszínház igazgatónőjének két hónapja volt egy műtétje, ezért a Megasztár tehetségkutatóból is kimaradt néhány adás erejéig. Állítólag egy régebbi balesete miatt kellett megoperálni. Eszenyi Enikő alig egy héttel a műtét után már talpra állt, és belevetette magát a munkába. "Tudtam, hogy bemutatóm lesz, ki voltak tűzve az előadások, és az ilyenkor gyógyítólag hat az emberre. Ez a hivatásom, ezért élek. Ha kívánnom kellene valamit, akkor jó egészséget szeretnék, és azt, hogy jól menjen a színházunk, mert az mindenkinek jó: a közönségnek, a kollégáknak, a munkatársaknak és nekem is" - vallotta Eszenyi Enikő.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Lebukott a színésznő! - beismerte, hogy hazudotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110113-beismerte-hogy-hazudott-a-szineszno.html Demi Moore férjének filmpremierjén dedikálthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110113-demi-moore-ferje-legujabb-filmpremieren-dedikalt.html Kórházba került a világsztár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110112-korhazba-kerult-a-vilagsztar.html Bajban van Jackson orvosa!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110112-bajban-van-jackson-orvosa.html Kisbabája született a legkövérebb tininek - fotóvalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110112-kisbabaja-szuletett-a-legkoverebb-brit-tininek.html Cotard-szindróma: Emberek, akik azt hiszik, hogy már nem élnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110111-cotardszindroma-emberek-akik-azt-hiszik-hogy-mar-nem-elnek.html 5 csábító hely forrócsokizáshoz Budapestenhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110109-forrocsokimamor-budapesten.html