Újabb főszereplő döntött úgy, hogy elhagyja az RTL Klub legnépszerűbb sorozatát.

Hét év után Lóránt Krisztina is búcsúzik a stábtól. 

Forrás: [origo]A 39 éves színésznő még pár napig forgat a stábbal, de mivel a munkálatok hónapokkal az adásba kerülés előtt járnak, a nézők még tavaszig láthatják a doktornőt a képernyőn. Azt azonban, hogy hogyan távozik a Mátyás király térről - haláleset, elrablás vagy esetleg utazás - egy ideig még egészen biztosan nem tudjuk meg.

,,Mindig is örömmel néztem, ahogy az írók által formálódik Orsi karaktere, de be kell valljam, amióta szakítottak Lacival, én magam is azért szurkoltam, hogy újra egymásra találjanak. Igaz, ők ketten szöges ellentétei egymásnak, de szerintem pont ezért teljesen tiszta szerelem volt közöttük. Persze Orsira most is várnak még izgalmak." - mondta a Blikknek Lóránt Kriszta, aki nagyon sajnálja, hogy véget ért életének ezen időszaka, de tele van új tervekkel. ,,Ha minden jól alakul, akkor a hobbim lesz a szakmám. Egy időre felhagyok a színészkedéssel, legalábbis színházba egyelőre nem megyek vissza játszani, hanem túravezető leszek." - mondta Kriszta, akinek első túrája állítólag Kazahsztánba vezet.

rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

De nemcsak Kriszta az egyetlen, aki elhagyja a Mátyás király teret. A mindig hazugságba bonyolódó Vanda is távozik a sorozatból. Az őt megformáló Kardos Eszter maga kérte a karakter kiírását, mert a tanulásra akar koncentrálni. ,,Érettségi és felvételi előtt állok. Szerencsére meg lehet oldani a karakter szüneteltetését, így már november óta csak a vizsgákra készülök. Terveim szerint a Budapesti Corvinus Egyetemen szeretném folytatni a tanulmányaimat, de ez nem jelenti azt, hogy a Barátok köztnek örökre búcsút intenék. Az írók ugyanis úgy alakították ki a történetet, hogy Vanda bármikor visszatérhessen." - mondta Eszter, akit már csak pár héten keresztül láthatnak a televízió képernyőjén.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Férfidajkát kapott a meleg sztárpár gyermeke!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110114-ferfi-bebiszitter.html Tolvai Reni szépen kikerekedett - Miért hízik?http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110115-tolvai-reni-hizik.html Vilmos és Kate esküvője: kiderült, mit kérnek nászajándékbahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110116-vilmos-es-kate-eskuvoje-kenyerpirito-helyett-adomanyok.html VV4: Éva kiütötte Ildikót!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110115-vv4-eva-kiutotte-ildikot.html 94 évesen született gyermeke egy indiai férfinakhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110103-94-evesen-szuletett-gyereke-a-egy-indiai-ferfinak.html A vegetáriánus étrend előnyei és hátrányai gyerekeknélhttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20101215-a-vegetarianus-etrend-elonyei-es-hatranyai-gyerekeknel.html