A hedonista görög eddig még nem árulta el, hogy ágyában bizony egzisztenciával rendelkező, férjes asszonyok is megfordultak már.

Alekosz édesapja, Nagy Tibor kiteregette a szennyest, és elmesélte, hogy a csélcsap okostojásnak nem csak kövér és csúnya barátnői akadtak.

RTL sajtóklub


"Sok hölgy megfordult már a fiam rezidenciáján, de általában csak szexre kellett a nőknek. El sem hinnék, hogy kik jártak ide, persze neveket nem mondhatok, de itt megfordultak már doktornők, ügyvédnők, magasabb státuszú hölgyek is, akik többnyire férjnél voltak, és a gyönyört nála keresték. Volt olyan is, aki reggel hétkor jelent meg nála, mintha 'reggelizni' jött volna, majd angolosan távozott innen a munkahelyére" - mesélte büszkén Alekosz édesapja a Life.hu-nak.

A valóságshow Don Juanja a pár óráig tartó kéjelgésért állítólag pénzt sosem fogadott el. "Alekosz nem süllyedne le idáig, számára elfogadhatatlan lenne ez, ugyanis tiszteli a női nemet. A hölgyek a kéjért és az élvezetért jártak hozzá, ami a fiamnak is jólesett, és boldogságot adott neki" - árulta el a szoknyapecér apja, Tibor.

A villa egyik legmegosztóbb személyisége már olyan nagy népszerűségnek örvend, hogy egy Himnuszt is írtak neki rajongói:B.H.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Szandika összeomlott, görcsösen zokogott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110124-vv4-szandika-teljesen-kikeszult.html Veszélyben van Victoria Beckham élete?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110124-victoria-beckham-nem-birja-a-terhesseget.html John Travolta pilótát nevel két hónapos fiábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110124-john-travolta-fia-pilota-lesz.html Tinisztárok és bálványok - Hogy dolgozzák fel az ismertséget?http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110124-tinisztarok-es-balvanyok-hogy-dolgozzak-fel-az-ismertseget.html VV4: Durva indulatok! Elszabadult a pokol a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110123-elszabadult-indulatok-es-eddig-nem-latott-ordibalastol-volt-hangos-a.html Meddig bírhatják szex nélkül a villalakók? Videóhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110121-meddig-birhatjak-szex-nelkul-a-villakok-video.html Így kaphatsz meg egy pasit - tippek egy szívtiprótólhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110120-parkapcsolat-igy-kaphatsz-meg-egy-pasit.html Kudarc az első éjszakán - őszinte vallomások pasiktólhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110119-szex-kudarcba-fulladt-elso-ejszaka.html Döbbenet! Alekosznak csak nyolc általánosa van!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110123-vv-alekosz-csak-az-altalanos-iskolat-jarta-ki.html Botrányt csinált a kissé elhízott énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110123-botranyt-csinalt-az-enekesno.html Botrány! Aktfotózás miatt szakított a VV féltékeny szerelmese!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110122-botrany-aktfotozason-szakitottak-a-vv-szerelmesei.html