kaland VV Alekosz nők szex Himnusz rajongás kapcsolatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hedonista görög eddig még nem árulta el, hogy ágyában bizony egzisztenciával rendelkező, férjes asszonyok is megfordultak már.

Alekosz édesapja, Nagy Tibor kiteregette a szennyest, és elmesélte, hogy a csélcsap okostojásnak nem csak kövér és csúnya barátnői akadtak.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


"Sok hölgy megfordult már a fiam rezidenciáján, de általában csak szexre kellett a nőknek. El sem hinnék, hogy kik jártak ide, persze neveket nem mondhatok, de itt megfordultak már doktornők, ügyvédnők, magasabb státuszú hölgyek is, akik többnyire férjnél voltak, és a gyönyört nála keresték. Volt olyan is, aki reggel hétkor jelent meg nála, mintha 'reggelizni' jött volna, majd angolosan távozott innen a munkahelyére" - mesélte büszkén Alekosz édesapja a Life.hu-nak.

A valóságshow Don Juanja a pár óráig tartó kéjelgésért állítólag pénzt sosem fogadott el. "Alekosz nem süllyedne le idáig, számára elfogadhatatlan lenne ez, ugyanis tiszteli a női nemet. A hölgyek a kéjért és az élvezetért jártak hozzá, ami a fiamnak is jólesett, és boldogságot adott neki" - árulta el a szoknyapecér apja, Tibor.

A villa egyik legmegosztóbb személyisége már olyan nagy népszerűségnek örvend, hogy egy Himnuszt is írtak neki rajongói:



B.H.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.