Lopott, csalt, hazudott a VV4 "szabálytisztelő" Bécije!

szexvideó lakótelep VV Gigi szabály Való Világ 4 testvérpár lopás csalás VV Béci botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigi és Béci láthatóan nagyon szolidan viselkednek a villában. A barátok és ismerősök szerint a testvérpár viselkedése mögött komoly taktikázás húzódik meg, hiszen valójában mindkettőjüknek bőven akad mit eltitkolni a múltjukból.

Szexvideókkal és utcazenével törtek ki a nyomorból

A két fiatal hamar rájött, hogy tisztességes munkával nem lehet annyi pénzt keresni, amivel kitörhetnek a nyomorból, így a könnyebb utat választották. A Rácz testvérek szegény családból származnak: édesapjuk kőműves, édesanyjuk munkája bizonytalan. Egy kétszobás lakást bérelnek a szentendrei lakótelepen, saját lakásra soha nem futotta. Gigi a szexiparban próbált boldogulni, míg Béci botrányt botrányra halmozott.

Susan Pearl, pornószínésznő, a testvérpár jó barátja szerint is az anyagi gondok hajszolták a fiatalokat a balhékba. "Nem élnek jó körülmények között, panelgyerekek, akiknek soha nem adatott meg a luxus. Gigi is ezért fordult a szexipar felé. Most egy este alatt megkeres 15-20.000 forintot, amit hétköznapi munkával talán egy hét alatt tudna előteremteni" - mondja Susan Pearl.



Young G = fiatal gengszter

Mielőtt bejutott a villába, Young G (azaz fiatal gengszter) néven rappelt a Rácz testvérpár fiútagja. Amint beszavazták a műsorba, egy csapásra Bécivé változott és jó útra tért - legalábbis ezt próbálja elhitetni a közönséggel és a villatársaival is. Fiatalsága balhéktól és rendőrségi ügyektől volt hangos, és nem kimondottan szabálytisztelő polgár hírében áll a villán kívüli valódi életében.




Bár a ValóVilágban nem győzi hangoztatni mennyire tisztességes, becsületes és szabálykövető ember, saját honlapján egészen máshogy nyilatkozik erről: "Sokat rosszalkodtam általános iskolai éveimben: loptam, csaltam, hazudtam és rendőrségre járkáltam! Hehe... Mindig valami nagyot akartam alkotni. Sokat bandázgattunk a haverjaimmal együtt és megalapítottuk azt a bandát, amiben a fiatal bűnöző gyerekek voltak a tagok! Az Ltb. (LakóTelepi Banda) nevet kapta, mert szinte mindig a lakótelepen gangeztünk! Húúú, milyen nagy volt a sok bige, a jó bulik, zsiványkodások és behajtások!" - néhány héttel ezelőtt még így vélekedett magáról a mára már földre szállt angyallá változott Béci.


Mindent a nyereményért!

A testvérpár óriási előnnyel indult a versenyen, hiszen ha feltűnés nélkül taktikáznak, akkor kihasználhatják a fölényüket. A Rácz testvérek azonban ehhez nem elég ügyesek, ugyanis a szemfüleseknek máris szemet szúrhatott, hogy Gigi és Béci folyamatosan összejátszik. Érdekes módon eddig minden jelölésnél ugyanarra voksoltak és, ha valakiben komoly riválist látnak, azt együttes erővel próbálják kigolyózni. Még a legközelebbi ismerősök szerint is szerepet játszik a testvérpár.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

"Béci egyszerűen nem önmaga a játékban. Ennél sokkal lazább és vagányabb srác." - meséli Thüdő, Béci gyerekkori barátja és tánctanára. "Gondolom, hogy nagyon zavarban van és nem találja a helyét. Azt csodálom, hogy a zenei tehetségét még nem mutatta meg, hiszen nem titkolt szándéka, hogy kiadjon egy lemezt, miután kijön a Villából. - mondja a barát, aki - Bécivel ellentétben - emlékszik még a közös balhés időszakokra. "Volt egy fellépésünk egy Majálison, ahol a "Prolitika" című szám kissé kiverte a biztosítékot. Úgy fél perc után lekeverték a mikrofont és lezavartak minket a színpadról. A buli szervezőinek nem tetszett a szókimondó szöveg. Egy kis lökdösődésbe torkollt a dolog, de végül nem lett belőle komoly botrány. - emlékszik vissza Thüdő. Béci még közvetlenül a bevonulás előtt is emelt fővel vallott a múltjáról. Hivatalos adatlapján még büszkén vállalja, hogy a legőrültebb dolog, amit valaha tett az volt, amikor rendőrök elől menekült. "Egy alkalommal pár sráccal elkötöttük az egyik haverunk apjának a kocsiját. A rendőrök persze utánunk eredtek, de sikerült leráznunk őket." - Emlékszik vissza a menekülésre egy másik barát.


Papp Noémi

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



VV4: Szandika szerelmes Olivérbe?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-vv4-szandika-szerelmes-oliverbe.htmlVV4: Lopás és forró erotika a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110130-vv4-oliver-meglopta-tarsait.htmlSorra buknak le a VV4 szereplői!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110130-vv4.htmlVV4: Olivér feladta a versenyt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110129-vv-oliver-nem-vett-reszt-a-gokartversenyen.htmlVV4: Ledobta a ló Szandikát, aki kikészült újra!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110128-ledobta-a-lo-szandikat-aki-kikeszult-ujra.htmlSzandika meg akart szökni?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110128-szandika-zokogva-menekult-a-lovardabol.htmlVV Lacitól retteghetnek a villalakók!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110128-vv-laci-elete-komoly-veszelyben-volt.htmlDöbbenet! Előkerültek Gigi fojtogatós szexvideói - képekkel 18+http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110126-lebukott-a-valovilag-muvesznoje-elokerultek-sokkolo-folytogatos-szexfotoi.htmlAlekosz az örömfiú?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110124-alekoszra-buknak-az-idosebb-ferjezett-nok-is.htmlSzandika összeomlott, görcsösen zokogott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110124-vv4-szandika-teljesen-kikeszult.htmlDöbbenet! Alekosznak csak nyolc általánosa van!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110123-vv-alekosz-csak-az-altalanos-iskolat-jarta-ki.htmlKiderült! VV Éva Talmácsi szeretője volt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-kiderult-vv-eva-talmacsi-szeretoje-volt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.