A Megasztár két felfedezettjének, Kállay-Saunders Andrásnak és a nyertes Tolvai Renátának őszinték az érzelmeik egymás iránt. Sőt, együtt képzelik el jövőjüket.

A sztárpár még a tehetségkutató műsor alatt szeretett egymásba, azonban Reni a nyereményházba már egyedül költözött be. Akkor úgy nyilatkozott, szeretne először kicsit egyedül élni, hogy megtapasztalja az önállóságot.

TV2 press

A "távolság" pedig a jelek szerint jót tett a kapcsolatuknak, hiszen az énekesnő most bevallotta, Kállay-Saunders Andrással akarja leélni az életét. Érzelmeik őszinték, és párjával már az eljegyzést fontolgatják - értesült a Bors."Talán túl őszinte voltam akkor az élő adásban. Ma már tudom, nem mindig jó, ha túlzottan kitárulkozik az ember, mert akár visszájára is fordulhat a mondanivalója" - mondta Reni, aki azóta is minden szabadidejét együtt tölti szerelmével. "Mindketten komolyan gondoljuk ezt a kapcsolatot, és szeretnénk, ha tartós maradna, ezért mindig, mindenben őszinték vagyunk egymáshoz, nincsenek tabuk köztünk."
Kállay Saunders András annyira biztos a szerelmében, hogy akár az egész életét leélné Renivel. "Minden a legjobban alakul közöttünk, még eljegyzésre is sor kerülhet, hiszen tökéletes összhangban vagyunk egymással. Soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő" - tette hozzá András.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Ilyen volt Tolvai Renáta régen - videók!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101218-exkluziv-ilyen-volt-tolvai-renata-regen-videok.html Tolvai Reni nem akar a szerelmével lakni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101228-tolvai-reni-nem-akar-szerelmevel-lakni.html Elhunyt Dopeman nagymamája ishttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-dopeman-nagypapaja-utan-most-elhunyt-a-rapper-nagyanyja-is.html Egy fia és egy lánya lesz az énekesnőnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-kulonbozo-nemu-babakat-var-mariah-carey.html Adam Sandler csillagot kapott Hollywoodbanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-adam-sandlert-a-nagy-nevetteto-szineszt-is-csillaggal-jutalmaztak-hollywoodban.html Kislánya született a rákból felépült színésznőnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-megszuletett-christina-applegate-es-martyn-lenoble-kislanya.html Szandikát hazaküldik a ValóVilágból?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-szandikat-kirughatjak-a-valo-vilagbol.html Így fogyj édességgel, bűntudat nélkül!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110201-fogyokuras-edesseg-a-gyumolcskosar-receptje.html Sztárok, akik ruhákat terveznekhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110201-sztarok-sajat-divatmarkai.html Ördögi kör: én csak szeretőnek kellek!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110201-parkapcsolat-en-csak-szereto-vagyok-a-pasi-mellett.html Bírósági ügye miatt nem forgat a szexi színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110201-halle-berry-kiszallt-uj-filmjebol-lanya-felugyeleti-ugye-miatt.html Stohl nem vállalja a Csillag születik vezetését!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-stohl-andras-visszautasitotta-a-csillag-szuletik-vezeteset.html Lopott, csalt, hazudott a VV4 "szabálytisztelő" Bécije!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-lehull-a-lepel-a-racz-testverekrol-vv-beci-loptam-csaltam.html