Détár Enikő Eszenyi Enikő celeb Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég arról szóltak a hírek, hogy egy ismert, képernyőn lévő színésznő halálos beteg. Sokan Détár Enikőt sejtették az információk mögött, de a színésznő most kijelentette, ő ugyan nem szenved semmiféle végzetes kórtól.

Korábban egy magazin arról írt, hogy az egyik népszerű női médiaszemélyiség, aki nap mint nap képernyőn szerepel, gyógyíthatatlan beteg. Ekkor elindultak a találgatások, hogy vajon kinek az életét árnyékolja be egy tragédia.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Először Marsi Anikót emlegették - hiszen ő és családja hirtelen utaztak el Ausztráliába, és mivel akkor még homály fedte az utazás körülményeit, rögtön rá gyanakodtak az emberek. Később kiderült, hogy Anikó makkegészséges - kisfia szenved egy légúti betegségben, melyre gyógyír a szmogmentes tengerparti tiszta levegő.

Voltak, akik rögtön Eszenyi Enikőt sejtették betegnek - a Vígszínház igazgatója ugyanis decemberben kórházban volt, mert egy korábbi sérülése újult ki, és azt kellett műteni. A beavatkozást jelentéktelennek tüntette fel a művésznő, mégis jópárszor hiányzott akkoriban a Megasztár 5 zsűrijéből, és színházi munkáit is le kellett mondania.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu


Végül a jól értesültek Détár Enikőről gondolták, hogy beteg, mivel drasztikusan lefogyott. A népszerű színésznő-műsorvezető azonban tagadta a beetgséget: "Az biztos, hogy nem én vagyok a halálos beteg, ám az tény, hogy stressz van bőven. Annyi mindent elviselünk, fegyelmezzük magunkat, aztán jön a szívinfarktus, az agyvérzés, a pánikroham. Ez mind-mind jelzés a szervezettől. Ma nagyon kevés ember engedheti meg magának, hogy lazítson. Ez, mondjuk, borzasztóan nyomasztó. Edzek, tornázom, figyelek az étkezésemre. Ma már tudom: az embernek önmagában kell keresnie a biztonságot. Az a feladatod, hogy karbantartsd a tested, a lelked, de ez nem sikerül mindennap. Vannak az életedben időszakok, amikor azt érzed, hogy csak a saját köreidet futod, és nem fejlődsz. De mindenből ki lehet jönni." - vallotta Détár Enikő a HOT magazinnak.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.