Nemrég arról szóltak a hírek, hogy egy ismert, képernyőn lévő színésznő halálos beteg. Sokan Détár Enikőt sejtették az információk mögött, de a színésznő most kijelentette, ő ugyan nem szenved semmiféle végzetes kórtól.

Korábban egy magazin arról írt, hogy az egyik népszerű női médiaszemélyiség, aki nap mint nap képernyőn szerepel, gyógyíthatatlan beteg. Ekkor elindultak a találgatások, hogy vajon kinek az életét árnyékolja be egy tragédia.

rtlklub.sajtoklub.tv

Először Marsi Anikót emlegették - hiszen ő és családja hirtelen utaztak el Ausztráliába, és mivel akkor még homály fedte az utazás körülményeit, rögtön rá gyanakodtak az emberek. Később kiderült, hogy Anikó makkegészséges - kisfia szenved egy légúti betegségben, melyre gyógyír a szmogmentes tengerparti tiszta levegő.

Voltak, akik rögtön Eszenyi Enikőt sejtették betegnek - a Vígszínház igazgatója ugyanis decemberben kórházban volt, mert egy korábbi sérülése újult ki, és azt kellett műteni. A beavatkozást jelentéktelennek tüntette fel a művésznő, mégis jópárszor hiányzott akkoriban a Megasztár 5 zsűrijéből, és színházi munkáit is le kellett mondania.
 

http://press.tv2.hu


Végül a jól értesültek Détár Enikőről gondolták, hogy beteg, mivel drasztikusan lefogyott. A népszerű színésznő-műsorvezető azonban tagadta a beetgséget: "Az biztos, hogy nem én vagyok a halálos beteg, ám az tény, hogy stressz van bőven. Annyi mindent elviselünk, fegyelmezzük magunkat, aztán jön a szívinfarktus, az agyvérzés, a pánikroham. Ez mind-mind jelzés a szervezettől. Ma nagyon kevés ember engedheti meg magának, hogy lazítson. Ez, mondjuk, borzasztóan nyomasztó. Edzek, tornázom, figyelek az étkezésemre. Ma már tudom: az embernek önmagában kell keresnie a biztonságot. Az a feladatod, hogy karbantartsd a tested, a lelked, de ez nem sikerül mindennap. Vannak az életedben időszakok, amikor azt érzed, hogy csak a saját köreidet futod, és nem fejlődsz. De mindenből ki lehet jönni." - vallotta Détár Enikő a HOT magazinnak.

RTL sajtóklub

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Ördög Nóri és Bereczki Zoli a Csillag születik új műsorvezetői?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110203-ordog-nori-es-bereczki-zoli-vezeti-az-uj-csillag-szuletiket.html Ékszerlopással vádolják a színésznőthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110203-ekszerlopassal-gyanusitjak-a-botranyos-maganeleterol-ismert-lindsay-lohant.html Tom Cruise tönkretette volt feleségéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110203-nicole-kidmant-nagyon-megviselte-a-valas-tom-cruisetol.html A kínai asztrológiában elkezdődött a Nyúl évehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110202-kezdetet-vette-a-kinai-ujev-2011-a-nyul-eve.html Will Smith kizsákmányolja gyermekeithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-kihasznalja-kiskoru-gyermekeit-az-amerikai-szinesz-will-smith.html Diogenész-szindróma: öregemberek bűzlő szemétdombon üldögélnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110202-diogenesz-szindroma-oregemberek-buzlo-szemetdombon-uldogelnek.html A 125 kilós férfi azért hízókúrázik, hogy elég kövér legyen a műtéthezhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110202-a-125-kilos-ferfi-azert-hizokurazik-hogy-eleg-kover-legyen.html Diagnózis: Tüdőrákból gyógyulthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110202-diagnozis-tudorakbol-gyogyult.html Életveszélyben Gábor Zsazsa az elfertőződött lába miatthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110202-eletveszelyben-gabor-zsazsa-az-elfertozodott-laba-miatt.html