Nyári Alíz Nyári Edit X-Faktor döntő lemez testvérpár énekesnő Malek Miklós videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rakonczai Viktor, aki a közelmúltban Wolf Kati első slágerénél is bábáskodott, most a Nyári lányokkal dolgozik első magyar nyelvű dalukon, amihez videoklip is készül.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

A segítség különösen jól jön a mentor nélkül maradt testvérpárnak, hiszen az Amerikában dolgozó Malek Miklós kevésbé tud részt venni itthoni karrierjük építésében.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Miklós utoljára a szokásos havi mentortalálkozón látta el tanácsaival Editet és Alizt, akik az X-Faktorban ugyan félszegnek tűntek, de most már megmutatják igazi énjüket. Az utóbbi időben szerepléseik száma is megsokszorozódott, mivel gyakorta hívják őket külön-külön is fellépni, és a videomegosztó portálokon is egyre többen kattintanak rájuk. "Az emberek szembesülnek azzal, hogy nem olyanok vagyunk, mint a televízióban látták. Sokszor van alkalom beszélgetésre is, érezzük a növekvő szeretetüket" - újságolta boldogan a Borsnak Edit.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.