Rakonczai Viktor, aki a közelmúltban Wolf Kati első slágerénél is bábáskodott, most a Nyári lányokkal dolgozik első magyar nyelvű dalukon, amihez videoklip is készül.

RTL sajtóklub

A segítség különösen jól jön a mentor nélkül maradt testvérpárnak, hiszen az Amerikában dolgozó Malek Miklós kevésbé tud részt venni itthoni karrierjük építésében.

RTL sajtóklub

Miklós utoljára a szokásos havi mentortalálkozón látta el tanácsaival Editet és Alizt, akik az X-Faktorban ugyan félszegnek tűntek, de most már megmutatják igazi énjüket. Az utóbbi időben szerepléseik száma is megsokszorozódott, mivel gyakorta hívják őket külön-külön is fellépni, és a videomegosztó portálokon is egyre többen kattintanak rájuk. "Az emberek szembesülnek azzal, hogy nem olyanok vagyunk, mint a televízióban látták. Sokszor van alkalom beszélgetésre is, érezzük a növekvő szeretetüket" - újságolta boldogan a Borsnak Edit.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Nacsa Olivért elhagyta kedvesehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-nacsa-olivert-fakepnel-hagyta-kedvese.html Exbarátnői is hivatalosak Vilmos herceg lagzijárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-vilmos-herceg-es-kate-middleton-eskuvoi-meghivoi.html VV4: Vége Gigi és Jerzy kapcsolatának?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110220-vv4-vege-gigi-es-jerzy-kapcsolatanak.html Liptai Claudia: "Anyu itt volt velem a premieren"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110219-tiz-ev-utan-ujra-szinhazban-jatszik-liptai-claudia-a-tv2.html VV4: Béciék szövetkeztek, Gombit küldték párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110219-a-villalakok-a-legtobb-jelet-gombira-tettek-o-fog-parbajozni.html Milliókkal tartozik a Barátok közt sztárja?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110219-balogh-edinatol-milliokat-kovetel-egykori-ugynoke-pert-vesztett-a-baratok.html Lakatos Márk Madridból: Botrány a kulisszák mögött!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110221-lakatos-mark-madridbol-botrany-a-kulisszak-mogott.html Brutálisan molesztálták az On The Spot riporternőjét Kairóban!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110220-molesztaltak-az-on-the-spot-riportereit-kairoban.html Milyen a lakásod? Árulkodik személyiségedrőlhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110220-milyen-a-lakasod-arulkodik-szemelyisegedrol.html