horgászás Britney Spears énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori pophercegnő a napokban fiaival hazalátogatott szülővárosába, Kentwoodba, hogy néhány kellemes napot végre családi körben tölthessen.

Britney-t fiai, az ötéves Sean és a négyéves Jayden is elkísérte, de Jason Trawick, az énekesnő kedvese sem maradt otthon. A kis család egy gyorsétteremben költötte el ebédjét, majd csatlakozott hozzájuk Britney húga, Jamie Lynn és annak kétéves kislánya, Maddie is.

"Sean leginkább a gördeszkázás iránt érdeklődött, míg Jayden és Maddie figyelmét a csalik kötötték le, mialatt nagyapjuk horgászni tanította őket. Jamie Spears, Britney édesapja megmutatta unokáinak, hogyan kell feltűzni a csalit a horgászbotra" - mesélte a US Magazinnak egy szemtanú.

"Az énekesnő kedvese is remekül érezte magát, ő is beszállt a horgászatba, és bár ő nem olyan tapasztalt ebben a sportban, mint apósjelöltje, azért élvezte a kikapcsolódást" - tette hozzá a szemtanú. Úgy tűnik, Britney a botrányos évei után végre igyekszik családjának és fiainak szentelni a szabadidejét, és remélhetőleg magánélete is révbe ér. Új videoklipje a múlt héten jelent meg az Egyesült Államokban, így hamarosan minden sínre kerülhet Britney Spears életében.




Somló Tamás is rengeteg közös programot szokott szervezni kislányával, Lilivel. Bővebben mesélnek mozgalmas családi életükről a Life Magazinban, a LifeNetwork műsorán.


szólj hozzá: Mit mond a gyerekszáj?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.