Az egykori pophercegnő a napokban fiaival hazalátogatott szülővárosába, Kentwoodba, hogy néhány kellemes napot végre családi körben tölthessen.

Britney-t fiai, az ötéves Sean és a négyéves Jayden is elkísérte, de Jason Trawick, az énekesnő kedvese sem maradt otthon. A kis család egy gyorsétteremben költötte el ebédjét, majd csatlakozott hozzájuk Britney húga, Jamie Lynn és annak kétéves kislánya, Maddie is.

"Sean leginkább a gördeszkázás iránt érdeklődött, míg Jayden és Maddie figyelmét a csalik kötötték le, mialatt nagyapjuk horgászni tanította őket. Jamie Spears, Britney édesapja megmutatta unokáinak, hogyan kell feltűzni a csalit a horgászbotra" - mesélte a US Magazinnak egy szemtanú.

"Az énekesnő kedvese is remekül érezte magát, ő is beszállt a horgászatba, és bár ő nem olyan tapasztalt ebben a sportban, mint apósjelöltje, azért élvezte a kikapcsolódást" - tette hozzá a szemtanú. Úgy tűnik, Britney a botrányos évei után végre igyekszik családjának és fiainak szentelni a szabadidejét, és remélhetőleg magánélete is révbe ér. Új videoklipje a múlt héten jelent meg az Egyesült Államokban, így hamarosan minden sínre kerülhet Britney Spears életében.
Somló Tamás is rengeteg közös programot szokott szervezni kislányával, Lilivel. Bővebben mesélnek mozgalmas családi életükről a Life Magazinban, a LifeNetwork műsorán.

 

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!VV4: Szandika és Éva egymásnak ugrottakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-szandika-es-eva-egymasnak-ugrottak.html Nem beszélhet titkos múltjáról Béci a villában!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-vv4-becinek-tilos-beszelnie-botranyos-kinti-eleterol-a-villaban-.html A slágerlisták élére törnek a Nyári lányokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-rakonczai-viktor-dalt-irt-az-xfaktor-dontojet-megjart-nyari-lanyoknak.html Aranyba öntött modellekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110221-londoni-divathet-vivienne-westwood-ruhai.html Oscar és ami mögötte vanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-az-oscardij-tortenete-keszitese-magyar-oscardijasok.html Nacsa Olivért elhagyta kedvesehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-nacsa-olivert-fakepnel-hagyta-kedvese.html