párkapcsolat Balogh Edina szerelem Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű sorozat Nádor Kingája szakítása után nem sokkal ismét párkapcsolatban él.

A szőke szépség új kedvese alkotta meg a Barátok közt népszerű főcímzenéjét. A fiatalembert Som Krisztiánnak hívják, ötéves kora óta a zene tölti ki a mindennapjait, és ő jegyzi a Kis Vuk című mozifilm betétdalait is - tudtuk meg a Blikkből.

rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond
rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

,,Így igaz, egy ideje együtt vagyunk. Jól vagyok, de ennél többet nem szeretnék elárulni" - mondta a szőkeség a Blikknek. Balogh Edina szerelmi élete az elmúlt egy évben meglehetősen viharos volt: tavaly nyár elején hirtelen felbontotta a közel három éve tartó jegyességét a nála tizennégy évvel idősebb Alexszel, ám nem sokkal a szakítás után új férfi oldalán mutatkozott. Mártha Imrével, a Magyar Villamos Művek egykori vezérigazgatójával egészen januárig együtt voltak, ám ennek a szerelemnek is vége lett hét hónap múlva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.