A három exvillalakó hétfő este lepte el a tetthelyet. Egy hétre újra birtokba vehetik egykori helyüket, és erősíthetik barátaikat, vagy épp szerelmüket. A beköltözés óriási meglepetést okozott mindenkinek.

Jerzy beszólt Bécinek

Az este folyamán egy szerelmi vallomást tett Alekosz Anikónak, miközben lelki társa mindezt gyertyatartóként végignézte. Minekután a fekete szépség lepattintotta a görög amorózót, jött Éva és felkérte egy keringőre az okostojást, miszerint szeretethiánya van. No de az érdi biztonsági őr mit sem törődött a felrobbant hajú lány érzelmeivel, mint egy pincsikutya, úgy ment a rosszkislány után a nyugiszobába. A szerelmi háromszögnek végül vége lett, miután Éva már a szobába is benyitott, hogy meglesse, mivel foglalatoskodik a turbékoló pár.


Másnap reggel a párbaj napján a két főhős közötti feszültség egyre csak nőt. Jerzy megvilágosodása odáig vezetett, hogy számon kérte Bécit, miért pirít oda neki, és mi az oka, amiért lealacsonyítja, amióta zöld kendőt visel. Ezt a nézeteltérést próbálta elsimítani, kisebb-nagyobb sikerrel.Jerzy tovább hergeli magát

A párbaj napján kaptak egy játékot, amiben fel kellett egy papírra írni a neveket, hogy szerintük ki tér vissza győztesként a csatából. A feladat során ismét kibukott Jerzy szívfájdalma, ugyanis nem tér napirendre afelett, hogy sógora az ő kezére tette a zöld kendőt. Bécinek viszont az nem tetszik, hogy a szépfiú eddig hallgatott, most meg elkezdte hergelni saját magát, majd őt sarazni. Valójában mindenki Béci mellett tette le a voksát, ám Alekosz érvelése mégis kiverte a biztosítékot Bécinél. Bár valószínű, hogy csak fájt az igazság. Végül elérkezett a kortesbeszédek írása, Anikó Béci szónoka lett, míg Jerzynek a görög dumagép.


Párbaj utáni döbbenet

A párbaj alatt Alekosz és Éva gusztustalannak és tiszteletlennek tartotta Béci viselkedését. Majd miután Jerzy halál nyugodtan betoppant a villa ajtaján, míg Anikó arcán a döbbenet ült ki, addig Éva talajgyakorlat nélkül ugrott a szépfiú nyakába, majd a görög okostojás úriemberként gratulált a tribulusnak. A rosszkislány nem sokáig hezitált, egyből áskálódni kezdett a törtető lány ellen, majd Alekoszt is betalálta. A fekete szépség becsípve és affektálva nyilvánította ki a véleményét a bentlakókról.

Exvillalakók újra a luxusbörtönben

Olivér, Zsófi és Gigi lopakodott be a luxusvillába hétfő este. Őrületes meglepetést okoztak a villalakóknak. Jerzy egyből szerelmes csókot váltott Gigivel, Éva szíve szerintem már egyre nehezebben bírja a kiképzést, és az RSG egyes mozdulatait ismét bevetette Olivér láttán. Anikó Zsófi karjaiban siránkozott, míg Alekosz az igazak álmából felkeltve üdvözölte barátját. Az öröm egyelőre felhőtlen, bízunk benne, hogy ez így is lesz.Barátkozz a Life.hu-val az iWiW-en és a Facebookon is!Elindult a Csillag születik - VV Ildi is bepróbálkozott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110402-elindult-a-csillag-szuletik-elovalogato.html Összepisilte magát a gyönyörtől VV Olivér egyik rajongója!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-bepisilt-a-gyonyortol-vv-oliver-egyik-rajongoja.html Botrány! VV Jerzy barátnője kitálal!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-botrany-vv-jerzy-baratnoje-kitalal.html Lopott, csalt, hazudott a VV4 "szabálytisztelő" Bécije!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-lehull-a-lepel-a-racz-testverekrol-vv-beci-loptam-csaltam.html Sorra buknak le a VV4 szereplői!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110130-vv4.html Botrány! Aktfotózás miatt szakított a VV féltékeny szerelmese!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110122-botrany-aktfotozason-szakitottak-a-vv-szerelmesei.html VV Éva lepatkányozta Zsófit! - videóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110418-vv-eva-lepatkanyozta-zsofit-aki-emiatt-nem-birja-video.html Milliókat keresnek a ValóVilág kiesőihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110418-milliokat-keresnek-a-valovilag-kiesoi.html VV4 párbaj: Erre senki sem számított - Jerzy kiejtette Bécit!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110417-vv4-parbaj-erre-senki-sem-szamitott.html VV Gigi kitálalt a Life.hu-nak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110416-vv-gigi-magyarazkodik-es-kitalalt-a-lifehunak.html