VV4: Váratlan szerelmi dráma Jerzy és Gigi között

Gigi Jerzy valóságshow VV4 villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépfiú - bevallása szerint - szereti Rácz hugicát, de nem tudja elfelejteni, ahogy a lány a párbajon viselkedett vele. Az egykori turbékoló gerlepár  külön töltötte az első éjszakát.

Jerzy nem biztos Gigi szerelmében

Reggel Éva és Alekosz Jerzy győzelméről társalgott, majd Anikót is a szájukra vették, mert a lány már szóba sem áll velük. Végül a fekete démon bocsánatot kért az előző esti viselkedéséért. A chippendale srác továbbra is a megvilágosodás útján jár: Gigi viselkedése miatt újragondolta az érzelmeit az egykori villalakó iránt. Szerinte nem ugyanaz a nő volt a stúdióban, akit ő valójában megismert és megszeretett.



Gyóntatószék

A nyugiszobában egy gyóntatószék várta a villalakókat, ahol vélt vagy valós bűnöket gyónhattak meg. A feladat teljesítése furcsán alakult: volt, aki őszintén bevallott mindent, és volt, aki a nézőket próbálta manipulálni bűnbánó szavaival.

Az exvillalakók mindent összezavartak

Olivér, Zsófi és Gigi újra beköltöztek a luxusbörtönbe. A három muskétás igen felkavarta az állóvizet a villán belül - főleg Gigi. Ami azt illeti, vannak itt még lezáratlan szálak, elég, ha csak Anikóra és Olivérre gondolunk. Az üdvrivalgás után a rosszkislány kielemezte Gigiéknek a benti viszonyokat: Jerzy és Éva országos cimborák lettek, és arról is beszélt, hogy jó lenne felnyitni a lengyel fiú szemét. Közben a teraszos csapat továbbra is buzdította a szépfiút Béci ellen. Ezek után jöhetett a kóla, chips és a szappanopera első része: Jerzy elárulta Giginek, hogy a párbaj alatti viselkedése nem volt az ínyére, és megváltoztak benne a dolgok. Alekosz továbbra sem tudta kifejezni érzéseit barátja, Oli iránt, Ani és Zsófi pedig az olivéres szerelmi drámát pletykálták ki.


Jerzy és Gigi külön aludt

Hol volt eddig a Jerzy gyerek, téli álmot aludt? A lényeg, hogy felébredt. A vetkőző srác lelkében a párbaj óta tombol a vihar. Megosztotta a kételyeit Gigivel: a lány iránt érzett szerelem átalakult szeretetté és tiszteletté. Rácz hugicát hidegzuhanyként érte a hír, és nem teljesen értette, hogy most mi a probléma. Igaz, nem cáfolta meg a szépfiú érzéseit, mint ahogy ez a nagykönyvben meg van írva. A gerlepár - mindenki meglepetésére -külön töltötte az éjszakát.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.